Cold brew - sitruuna & inkivääri, 27 g

Cold brew - sitruuna & inkivääri, 27 g
3,99 €
( 147,78 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Jääteetä käden käänteessä!

"Ihanaa vaihtelua jos ja kun ei jaksa pelkkää vettä lipittää, muttei myöskään kaipaa hiilihappoja. Freesi kesäjuoma."

- Rosa

Yksityiskohdat

Uutuus teejuomien ystäville on täällä! Luomu teepussi, joka liukenee vaivatta myös kylmään veteen. Heitä hyvästit keittelyille ja jääkaapeissa viilennyksille!

Nyt on teejuoman nauttiminen helppoa, tarvitset vain vesipullon ja pussillisen näitä pussukoita. Vesipullon korkki auki, teepussi sisään ja 8 minuuttia meditointia tai muuta puuhastelua ja voila! juoma on valmis nautittavaksi! Helppoa kuin heinänteko!

Haudukkeen luomuviljellyt raaka-aineet on lämpökäsitelty, jotta yrttien maut sekoittuvat myös kylmään veteen. Nämä pussukat sopivat toki myös perinteiseen käyttöön kuuman veden kanssa, silloin haudutusaika on vain 1-3 minuuttia.

Eipä enää aikailua, nyt äkkiä testaamaan näitä ja nostamaan juomakulttuuri uusille urille!

Clipperin teepussit ovat täysin muovittomia ja biologisesti hajoavia.

Lisätiedot

  • EAN: 5021991942174
  • Ainesosat: Inkiväärinjuuri*(38%), sitruunaruoho*(27,5%), valkoinen hibiscus*, kurkuma*(5%), sitruunan kuori*(5%), luonnollinen sitruuna-aromi(5%), luonnollinen inkivääriaromi(3%), luonnollinen limearomi. *= Luomuviljelty tuote Sisältää inkivääriä. Ei suositella raskaana oleville. Ingredienser: Ingefärsrot* (38%), citrongräs*(27,5%), vit hibiskus*, gurkmeja* (5%), citronskal* (5%), naturlig citronsarom* (5%), naturlig ingefärsarom (3%), naturlig limearom. *= Organiskt producerade ingredienser. Innehåller ingefära - rekommenderas inte för gravida kvinnor.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Yrttitee
  • Ominaisuudet: luomu