Citrus deo roll-on, 50 ml

Citrus deo roll-on, 50 ml
11,90 €
( 238,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Turvallinen ja raikas kainalokaveri.

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Weledan Citrus -deodorantti sai maininnan Katja Kokon Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa vuoden parhaiden vartalonhoitotuotteiden joukossa?

”Rehellisyyden nimissä todettakoon etteivät Weledan dödöt ole kaikista pitävimpiä ja lisään tuotetta yleensä kerran päivässä, mutta mitään voimakkaita hajuja ne eivät päästä läpi ja rakastan niiden tuoksuja todella paljon. Sitrus ja salvia ovat suosikkejani ja käytän dödöistä seka roll-onia että suihkutettavaa sprayta. Tuoksun ja riittävän pidon lisäksi ne eivät tahraa puseroiden kainaloita”, Kokko kehui tätä railakkaan raikasta dödöunelmaa.

Mieto ja ihoystävällinen deodorantti. Ei sisällä alumiinia, ei tuki hikirauhasia. Luonnollisen raikas Weledan Sitrus-deodorantti estää epämiellyttävän hien hajun tukien ihon omaa luonnollista toimintaa. Deodorantin tuoksu on raikkaan sitruunainen, sitä voi käyttää useita kertoja päivässä, tarpeen mukaan. Sen valmistusaineet ovat peräisin luonnosta. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. 

Lisätiedot

  • EAN: 4001638095235
  • Ainesosat: INCI:
    Water (Aqua), Alcohol, Triethyl Citrate, Glycerin, Limonene*, Fragrance (Parfum)*, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Citric Acid, Phytic Acid, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Coumarin*, Farnesol* 
    * = From natural essential oils.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Roll-on deodorantit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka