Chocolate super-berry-tee, 30 g

20 pss
Chocolate super-berry-tee, 30 g
20 pss
3,90 €
( 130,00 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Suklainen hedelmätee hurmaa!

Yksityiskohdat

Ihanan tasapainoinen, makeahkon marjaisa teesekoitus suklaisella twistillä!

Korkealaatuisesta ja kattavasta luomuteevalikoimastaan maailmankuuluksi kohonnut English Tea Shop suorastaan rakastaa teetä - ja haluaa jakaa tätä rakkautta ja innostusta myös sinun kanssasi! English Tea Shop:ille on kunnia-asia tuottaa vain ja ainoastaan parasta teetä, jonka he maustavat ammattitaidolla, ajatuksella ja hienotunteisuudella.

English Tea Shop -sarjan luomuteet ovat asiantuntemuksen ja kokemuksen lopputulos, joka pohjautuu mm. yhteistyöhön perinteisten ja arvostettujen teenvalmistajien kanssa Sri Lankassa. Korostamalla perinteisiä valmistusmenetelmiä ja vähentämällä modernin teollisuuden kikkailuja teenvalmistuksessa English Tea Shop pyrkii tukemaan kestävää kehitystä ja ekologisuutta. Kauniisti pakatut laatuteet ovat oivallinen lahja - ja iso ilo itselle. Maista - ja tee hetkestä elämys!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pss
  • EAN: 680275039808
  • Ainesosat: Ainesosat: Rooibos*, hibiskus*, paahdettu kaakaopapu*, lakritsinjuuri*, vanilja*, vadelmatiiviste*, mustaherukkatiiviste* ja granaattiomenatiiviste* sekä luonnollisia suklaa-, mansikka ja vadelma-aromeja
    = *luomutuotantoa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Sri Lanka
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Rooibos
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen