Chocholate golden berries, 125 g

Chocholate golden berries, 125 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu rawfood reilu superfood vegaaninen
Raakasuklaapäällysteisiä kuivattuja herkkumarjoja!

Yksityiskohdat

Ainutlaatuiset perulaiset inkamarjat on kuorrutettu herkullisella raakasuklaapäällysteellä.
Inka-marjat sisältävät merkittäviä pitoisuuksia C-vitamiinia, betakaroteenia ja ne peittoavat proteiinipitoisuudessaan (16 %) jopa goji-marjat. Inka-marjoissa on lisäksi paljon bioflavonoideja, pektiiniä, fosforia, A-, C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiinia. Marjat kasvatetaan kuivausta varten alhaisessa lämpötilassa, jotta kaikki ravintoaineet säilyisivät tallella. 

Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.

Tuotantoprosessi tapahtuu noudattamalla Reilun kaupan sääntöjä. Näitä voi napostella hyvällä omallatunnolla. Nappaa mukaasi ja ihastu ikihyviksi!


Säilytys: säilytä viileässä, pimeässä paikassa, 16-18 ° C .

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

 • EAN: 5060135241636
 • Ainesosat: Ainesosat: kaakaomassa, inkamarjat (31%), kookospalmusokeri, kaakaovoi, kaakaojauhe.
  Saattaa myös sisältää pähkinää.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 2106kJ/482 Kcal
  Rasva 31,9 g
  mistä tyydyttyneitä 19,1 g
  Hiilihydraatteja 44,6 g
  mistä sokereita 27,6 g
  Proteiineja 7,7 g
  Suola 0,64 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, rawfood, reilu, superfood, vegaaninen