Chilli Beans, 420 g

Chilli Beans, 420 g
2,65 €
( 6,31 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Säpäkkä valinta meksikolaiseen malliin.

Yksityiskohdat

Kidney-papuja chili-maustekastikkeessa. Luomulaatua.

Luomupapusäilykkeet ovat lisäaineettomia ja valmiita sellaisenaan käytettäväksi ruoanlaitossa, ilman liotusta tai pitkiä keittoaikoja.

Kidney-pavuilla saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että pavutkaan eivät tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722304802
 • Ainesosat: Ainesosat: Kidney-papu* (53%), tomaattipyree*, vesi, raakaruokosokeri*, riisijauho*, merisuola, mausteita*, oregano*, sipulijauhe*. *=luomulaatua.

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 330 kJ/78 kcal
  Proteiineja 5,8 g
  Hiilihydraatteja 12,5 g
  Ravintokuituja 3,8 g
  Natrium 0,3 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Pavut
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen