Chia-siemenöljy, 100 ml

Chia-siemenöljy, 100 ml
13,99 €
( 139,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kylmäpuristettu, suodatettu ja monikäyttöinen chiaöljy!

Yksityiskohdat

Bio Planeten Vitality-linjaan kuuluva chiaöljy puristetaan erittäin ravintorikkaista chia-siemenistä, joita atsteekki-intiaanit käyttivät energiapitoisena voimaruokanaan juostessaan pitkiä matkoja viidakon halki. 100 ml kylmäpuristettua ja suodatettua chiaöljyä sisältää 58 grammaa alfalinoleenihappoa (omega-3) eli pellavansiemenöljyä enemmän. Omega 3-rasvahapot ylläpitää normaaleja seerumin triglyseriditasoja.

Miedonmakuinen chiaöljy sopii mm. salaattien, myslin, levitteiden, kastikkeiden ja dippikastikkeiden sekaan. Vain taivas on rajana, sillä chiaöljy ei muuta ruoan makua! Kylmäpuristettua chiaöljyä ei kuitenkaan tule kuumentaa, jottei sen arvokas rasvahappokoostumus kärsi. Mieto chiaöljy sopii päivittäiseen käyttöön myös sellaisenaan, joskaan suositeltua 2 gramman päiväannosta ei tule ylittää. Kylmäpuristettu 100% öljy sopii myös ulkoisesti käytettynä ihon, hiusten sekä hiuspohjan hoitoon ja se sopii erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle.

Käyttöohje:

Suositeltu päiväannos enintään 2 g. Voidaan nauttia sellaisenaan tai käyttää ruoanlaitosssa. Kylmäpuristettua chiaöljyä ei saa kuumentaa.

Säilytys: Säilytetään hyvin suljettuna sekä valolta suojattuna viileässä ja kuivassa paikassa. Avattuna säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 30 päivän kuluessa avaamisesta. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4260355580916
 • Ainesosat: Ainesosat: Chia-siemen*.*= Luomulaatuinen.

  Ravintoarvo per 100 ml
  Energiaa 3441 kJ / 837 kcal
  Rasvaa 93 g, josta
  - tyydyttynyttä 10 g
  - kertatyydyttymätöntä 7 g
  - monityydyttymätöntä 76 g
  josta ALA* 58 g
  Hiilihydraatteja 0 g
  joista sokereita 0 g
  Proteiinia 0 g
  Suolaa 0 g
  *omega-3

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Argentiina
 • Tuotetyyppi: Chia-siemenet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen