Chia-siemenöljy, 100 ml, 100 ml

Chia-siemenöljy, 100 ml, 100 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kylmäpuristettu, suodatettu ja monikäyttöinen chiaöljy!

Yksityiskohdat

Bio Planeten Vitality-linjaan kuuluva chiaöljy puristetaan erittäin ravintorikkaista chia-siemenistä, joita atsteekki-intiaanit käyttivät energiapitoisena voimaruokanaan juostessaan pitkiä matkoja viidakon halki. 100 ml kylmäpuristettua ja suodatettua chiaöljyä sisältää 58 grammaa alfalinoleenihappoa (omega-3) eli pellavansiemenöljyä enemmän. Omega 3-rasvahapot ylläpitää normaaleja seerumin triglyseriditasoja.

Miedonmakuinen chiaöljy sopii mm. salaattien, myslin, levitteiden, kastikkeiden ja dippikastikkeiden sekaan. Vain taivas on rajana, sillä chiaöljy ei muuta ruoan makua! Kylmäpuristettua chiaöljyä ei kuitenkaan tule kuumentaa, jottei sen arvokas rasvahappokoostumus kärsi. Mieto chiaöljy sopii päivittäiseen käyttöön myös sellaisenaan, joskaan suositeltua 2 gramman päiväannosta ei tule ylittää. Kylmäpuristettu 100% öljy sopii myös ulkoisesti käytettynä ihon, hiusten sekä hiuspohjan hoitoon ja se sopii erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle.

Käyttöohje:

Suositeltu päiväannos enintään 2 g. Voidaan nauttia sellaisenaan tai käyttää ruoanlaitosssa. Kylmäpuristettua chiaöljyä ei saa kuumentaa.

Säilytys: Säilytetään hyvin suljettuna sekä valolta suojattuna viileässä ja kuivassa paikassa. Avattuna säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 30 päivän kuluessa avaamisesta.

Lisätiedot

 • EAN: 4260355580916
 • Ainesosat: Ainesosat: Chia-siemen*.*= Luomulaatuinen.

  Ravintoarvo per 100 ml
  Energiaa 3441 kJ / 837 kcal
  Rasvaa 93 g, josta
  - tyydyttynyttä 10 g
  - kertatyydyttymätöntä 7 g
  - monityydyttymätöntä 76 g
  josta ALA* 58 g
  Hiilihydraatteja 0 g
  joista sokereita 0 g
  Proteiinia 0 g
  Suolaa 0 g
  *omega-3
 • Alkuperämaa: Argentiina
 • Tuotetyyppi: Chia-siemenet
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen