Chia-siemen, vaalea, 1 kg

Chia-siemen, vaalea, 1 kg

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Asteekkien voimasiemen reilussa pakkauksessa!

Yksityiskohdat

Sana 'chia' tulee asteekkien kielestä ja tarkoittaa öljyistä - parempaa hyvien rasvahappojen lähdettä saakin hakea. Chian siemenet ovat täynnä hyviä ravinteita. Chia siemenet ovat erinomainen omega 3-rasvahappojen lähde sekä proteiinirikas piristys ruokavaliotasi rikastuttamaan. Omega 3-rasvahapot ylläpitää normaaleja seerumin triglyseriditasoja. Ne ovat runsaskuituisia ja sisältävät runsaasi E-vitamiinia.

Käyttö: Chia sitoo itseensä paljon nestettä. Valmista hyytelö siemenistä ja vedestä (sekoitussuhde 1:10). Käytä smoothiessa, tuorepuurossa tai vaikka jogurtin seassa. Suositeltava päiväannos on 1-2 rkl.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051827204,6430055211061
 • Ainesosat: Ainesosat: vaalea chiansiemen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa: 524 kcal
  Proteiinia 21.2 g
  Hiilihydraatteja: 3.8 g
  Rasvaa: 31.4 g
  - Omega 6: 5.9 g
  - Omega 3: 21 g
  Kuitua: 33.7 g
 • Alkuperämaa: Meksiko
 • Tuotetyyppi: Chia-siemenet
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen