Chia-juoma, mansikka-granaattiomena, 230 ml

Chia-juoma, mansikka-granaattiomena, 230 ml
2,35 €
( 10,22 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon superfood vegaaninen
Chia-juoma on voittajan voimavara!

Yksityiskohdat

Helpoin tapa syödä chia-siemeniä on juoda ne!

Tiesitkö, että huikeaan suosioon kivunneita, pikkuruisia chia-siemeniä (Salvia Hispanica) ovat jo muinaiset atsteekit käyttäneet ravinteikkaana ruoka-aineena?

Chia-siemenet ovat erinomainen omega 3-rasvahappojen lähde, sekä proteiinirikas piristys ruokavaliotasi rikastuttamaan.

Chia on vatsaansa vaalivien ja myös urheilijoiden ja voimailijoiden ruokavaliossa tärkeä supersiemen. Chia merkitseekin maya-intiaanien kielellä voimistamista ja vahvistamista. Buustaa sinäkin kroppasi entistä ehommaksi näppärästi tätä pontta tuovaa puhtijuomaa kulauttamalla!

Mansikkaisen makuinen, granaattiomenalla säväytetty onnentuoja on tämä chia-juoma, joka sammuttaa janon varsin herkullisella tavalla. Iske kiinni ja innostu itsekin!

Tällä mainiolla juomalla saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, ettei tämäkään tuote likipitäenkään korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 7350091802001
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Valmistettu täysmehutiivisteestä (50% omenaa, 15% granaattiomenaa, 5 % aronia), vesi, hydratoitu chia-siemen (salvia hispanica), luontaiset aromit (mansikka)

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energia 332 kJ/79 kcal
  Rasva 2,50 g
  josta tyydyttynyttä 0,24 g
  Hiilihydraatit 13,22g
  josta sokereita 8,34 g
  Kuitu 3,08 g
  Proteiini 1,30 g
  Suola 0 g
  SISÄLTÄÄ 7,5 G CHIA-SIEMENIÄ (50 % RDI:STÄ)

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Ei
 • Tuotetyyppi: Chia-siemenet
 • Ominaisuudet: laktoositon, superfood, vegaaninen