Cellfood -tipat, 30 ml

Cellfood -tipat, 30 ml
39,95 €
( 1 331,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon superfood vegaaninen
Enemmän happea ja elinvoimaa elämääsi!

Yksityiskohdat

Hyvinvointia ja energisyyttä Cellfood-tipoista! CELLFOOD® on uudenlainen, ainutlaatuinen bioaktiivinen ravintolisä luonnosta. Happipohjainen antioksidantti.

Näin nautit Cellfood-tippoja:
- Laita 8 tippaa Cellfoodia lasilliseen puhdasta vettä (tai tuoremehua) 3 kertaa päivässä.
- Ravista pulloa kevyesti joka kerta ennen käyttöä.

Älä laita Cellfood-tippoja suoraan suuhun, koska niiden teho on silloin heikompi ja niiden maku on voimakas. Voit myös tiputtaa koko päiväannoksen 24 tippaa suureen lasilliseen vettä tai vesipulloon, mikäli haluat ottaa juoman mukaasi ulos tai työpaikalle, ja juoda nesteen päivän aikana. Muista siinä tapauksessa pestä pullo joka päivä! Pulloa ei tarvitse säilyttää jääkaapissa – ei edes avattuna.

Huolehdi siitä, ettet tiputa Cellfoodia vaatteille tai aroille pinnoille!

Ennen veteen liukenemistaan Cellfoodin tiivistetyt, arvokkaat entsyymit voivat vaikuttaa syövyttävästi kankaaseen ja arkoihin materiaaleihin tai aiheuttaa vaikeasti poistettavia tahroja. Kun Cellfood on laimennettu veteen tai tuoremehuun, tällaista vaaraa ei ole.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430034201021,737110900011
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Puhdistettu vesi, Cellfood (Leväuute, Lithothamnium calcareum), Riisietikka, natriumseleniitti.

  Ravintosisältö/
  Päivittäinen annostus:
  (24 tippaa = 1,2 ml)/ % RDA
  Seleeni 8,25 mcg / 15
  Cellfood liuos 326 mg
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Cellfood
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, superfood, vegaaninen