Cellfood silica, 118 ml

Cellfood silica, 118 ml

Normaali hinta: 49,95 €

Special Price 39,95 €

( 338,56 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

Luiden, nivelten ja ihon hyvinvoinnin tueksi.

Yksityiskohdat

Cellfood® SILICA PLUS tipat on helppokäyttöinen ravintolisä, joka on valmistettu piidioksidista, johon on lisätty Cellfood-liuosta.

 Pii todistetusti rauhoittaa vatsaa ja suojaa mahan limakalvoja ja auttaa ylläpitämään sydämen ja verisuonten terveyttä. Piitä tarvitaan normaalin luun ja sidekudosten muodostamiseen sekä ylläpitämään tervettä ihoa, hiuksia ja kynsiä Pii auttaa kollageenin muodosumisessa iholla. Se vähentää ryppyjä, koska se stimuloi kollageenia ja auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta. 
Pii myös tukee luun laatua stimuloimalla luun kollageenia ja auttaa ylläpitämään vahvaa luustoa sekä sen mineraalitiheyttä  

Käyttöohje:

Ravista pulloa. Annostele 15 tippaa 2 kertaa päivässä noin 200 ml vesi lasilliseen. 118 ml = 30-45 päiväannosta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430034201038
 • Ainesosat: Ainesosat: Puhdistettu vesi, piioksidi, Cellfood (Leväuute, Lithothamnium calcareum), riisietikka, natriumseleniitti. Ravintosisältö:

  Päivittäinen annostus (30 tippaa = 1,5 ml)
  Cellfood 407 mg
  Piioksidi 500 mg
  Seleeni 10,3 mcg
 • Alkuperämaa: Yhdysvallat
 • Tuotetyyppi: Cellfood, Pii