CBD-suihke, 25 ml

CBD-suihke, 25 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
CBD-suihke on monipuolinen tuki terveydellesi

"Nordic Health CBD-suihke on todella helppo annostella ja sen maku on herkullisen sitruksinen. Etenkin iltaisin on suihke on helpottanut nukahtamista ja auttanut kroppaa palautumaan päivän aktiviteeteistä."

- Onni Kauppinen, lukkopainija ja Ruohonjuuren asiakas

"Rauhoittaa  mieltä, helpottaa ahdistusta ja uni tulee helposti, kun suihkin tätä illalla! Plussaa hyvästä mausta!"

- Emma

"Rauhoittaa hektisen mielen ja auttaa unensaannissa illalla. Loistava tuote kerrassaan!"

- Eve

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä CBD-suihke, jota suihkutaan kätevästi suoraan suuhun!

CBD-suihke sisältää erinomaisesti imeytyvää täyden spektrin CBDtä. Makuna paistattelee railakkaan raikas lime.

Kosolti kehuja kerännyt CBD-suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suoliston.

CBD-suihke sopii mainiosti myös henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse tämän oivallisen ravintolisän imeytymistä. Suihketta ei siis tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammas- ja vatsaystävällinen valinta - terveytesi tueksi.

Päiväannos (4 suihkausta) sisältää 7,5mg CBDtä.

Tiesitkö, että CBD-suihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista? Tuotteen pahvipakkaus puolestaan on tehty vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä.

CBD-suihke on turvallinen tuttavuus. Jokainen tuote-erä tutkitaan ja varmistetaan, että tuote sisältää THC:tä laillisesti sallitun määrän eli alle 0,2%. Tämä suihke on laadukas ravintolisä.

CBD on kivunnut suureen suosioon monenlaisista hankaluuksista kärsivien henkilöiden keskuudessa, koska se tarjoaa luonnonmukaisen vaihtoehdon itsehoitoon ilman psykoaktiivisia vaikutuksia. CBD-suusuihke sisältää alle 0,022 % THC:tä.

CBD:llä ei ole vakavia sivuvaikutuksia suurillakaan annoksilla, yleisin sivuvaikutus suurella annoksella on uneliaisuus.

CBD-suihke on maidoton, gluteiiniton ja soijaton valinta. Ei sisällä alkoholia tai vehnää. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai lisäaineita. Sopii myös vegaaneille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Sopii keliaakikoille ja diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Pidäthän myös purnukan pois perheen pikkuväen ulottuvilta, kiitos.

CBD-suihke ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja - senhän toki jo tiesitkin.

Lisätiedot

  • EAN: 96186121
  • Ainesosat: Water, diluent (xylitol), hemp seed oil, pea protein, flavouring (natural lime), acidity regulator (citric acid), preservative (potassium sorbate).
  • Tuotetyyppi: CBD
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen