CBD-öljy 15%, 10 ml

CBD-öljy 15%, 10 ml
79,90 €
( 7 990,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Vahva valinta! CBD-kasvoöljy - tämän tuotteen ihosi ostaisi!

Yksityiskohdat

CSPR-testattu My Hemp Tree -sarjan CBD-öljy on oivallinen valinta ihosi hyvinvointia tukemaan. Tämä ensiluokkainen CBD-öljy sisältää 15 % CBD-uutetta. Vahva valinta kauneuden ja terveyden tueksi. Suosittelemme suurella sydämellä!

Tämä 100 % puhdas ja myrkytön CBD-öljy on tarkoitettu ihoöljyksi eli ulkoisesti käytettäväksi.

Laadukas hampunsiemenöljy yhdistettynä CBD-isolaattiin taikoo ihosi entistäkin ihanammaksi. Tämän tuotteen ensiluokkainen raaka-aine saadaan valvotuilta viljelmiltä ja myrkyttömin menetelmin viljellyistä cannabis sativan eli hampun lehdistä ja siemenistä. CBD-öljy on tuotettu ympäristöä kunnioittaen.

CBD:n hyödyt ihonhoidossa: Tässä mainiossa tuotteessa tehoaineena komeilee CBD, joka on niittänyt mainetta etenkin kuivan ihon ja ihoärsytysten hoitajana ja tehokkaana apuna moninaisissa ihottumissa.

CBD:tä sisältävän kosmetiikan kehutaan tekevän iholle melkein ihmeitä. Kannabinoidien (joista käytetään usein lyhennettä CBD) on todettu hillitsevän tulehduksia ja lievittävän kipua. Tulehduksia hillitsevänä CBD:tä sisältävä kosmetiikka hoitaa tehokkaasti akneihoa rauhoittaen ja raviten sitä samanaikaisesti.

CBD:llä on myös ihon öljyntuotantoa tasapainottava vaikutus, jonka ansiosta ihon kosteustapaino pysyy ihanteellisena: iho ei rasvoitu liikaa eikä toisaalta myöskään kuivu.

Kaiken kukkuraksi CBD:lla on myös anti aging -vaikutuksia. Se taistelee rinta rottingilla ryppyjä ja juonteita vastaan torjuen urheasti ikääntymisen merkkejä.

Atooppisesta ihosta ja ihottumista kärsivät ovat saaneet myös verratonta apua CBD:llä rikastetuista kosmetiikkatuotteista.

Tuote ei sisällä THC:tä.

Käyttösuositus: Joko sellaisenaan puhtaalle iholle aamuin/ja tai illoin tai sekoitettuna muutama tippa lempikosmetiikkasi joukkoon.

Kokeile oitis ja ihastu ikihyviksi!

Lisätiedot

  • EAN: 6429830021322
  • Ainesosat: INCI: Hemp seed oil, cannabis sativa hemp leaf extract, sunflower lecithin.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Kasvoöljy