Hamppusalva herkälle iholle, 50 ml

Hamppusalva herkälle iholle, 50 ml

Normaali hinta: 25,95 €

Special Price 18,15 €

( 363,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Herkimmänkin ihon supersankari pelastaa pinteestä!

Yksityiskohdat

Tämä mainio herkälle iholle suunnattu voide kosteuttaa, suojaa, rauhoittaa ja uudistaa kuivaa ja herkkää ihoa. Vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa myös ihon syvemmistä kerroksista. 

Tuote on hajustamaton, eikä se sisällä eteerisiä öljyjä, minkä vuoksi se sopii herkimmällekin iholle. Tuotteella on tuoksuttomille tuotteille myönnetty Aromacert-sertifikaatti.

Ei sisällä vettä, eli hoitaa ja suojaa myös pakkasilla! Ilman vettä tuote on ollut myös mahdollista valmistaa ilman alkoholia tai säilöntäaineita.

Hemptouch-tuotteet on kehitetty terveen, kauniin ihon hoitoon. Kaiken ytimessä on luonto ja tasapaino. Yrityksen perustajajäsenen mukaan paras tapa auttaa ihoa onkin tukea sen omia, hoitavia ominaisuuksia, jotta iho palautuu ja hoitaa itse itseään. Yrityksen arvopohjaan kuuluvat vahvasti myös kestävyys, avoimuus ja rehellisyys. Tuotteet on suunniteltu huolella ja riittävän yksinkertaisiksi, jotta ne sopivat herkimmällekin iholle ja tukevat ihon luontaista toimintaa!

Lisätiedot

  • EAN: 3830068111014
  • Ainesosat: INCI: MANGIFERA INDICA SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT & OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL
  • Alkuperämaa: Slovenia
  • Tuotetyyppi: Hoitovoide
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen