Cannabis sativa -tinktuura, 30 g

Cannabis sativa -tinktuura, 30 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen

Yksityiskohdat

Päivittäistä hyvinvointiasi tukee tämä hamppumehusta valmistettu tinktuura, joka on luonnollinen CBD-A:n eli kannabidiolihapon lähde.

Sana Hemp Juice -tinktuura on puhdas ja luonnollinen tinktuura, joka on valmistettu 100% raa ́asta hamppumehusta ja sisältää täyden spektrin hampun erinomaisia ravintoaineita. Tässä tinktuurassa on lisäksi runsaasti kannabidiolihappoa, joka on peräisin kypsän teollisen hampun lehdistä ja kukinnoista.

Annostus ja käyttö:
10-12 tippaa Sana Hamppumehu -tinktuuraa ennen aamiaista. Laita tipat kielen alle 30 sekunniksi ennen nielemistä. Voidaan nauttia myös 1/4 lasillisen veden tai mehun kanssa, joka juodaan välittömästi.

Tuote on valmistettu ei-psykoaktiivisesta hampusta. Tässä tinktuurassa on on tallella täydellinen spektri hampun hyvää tekeviä ainesosia.
Valmistettu Futura 75 -lajikkeista.


Ohjeistusannotus: 10-12 tippaa (4-5 mg) kielen alle.
Pullossa on yhteensä n. 400 tippaa.

Gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen valinta hyvinvointiasi entraamaan.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 8719689034009
  • Ainesosat: "Ainesosat:
    Luonnollinen glyseriini, puhdistettu vesi, hamppumehujauhe, sitruunahappo, rosmariiniuute, ksantaanikumi, kaliumsorbaatti.

    CBD-A: noin 150 mg."
  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: CBD
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen