Cashewtahna, 250 g

Cashewtahna, 250 g
14,95 €
( 59,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Miedon kermainen ja ihana luomu-cashew!

Yksityiskohdat

Herkullista, vienosti makeaa tahnaa luomulaatuisista, kevyesti paahdetuista ja jauhetuista cashew-pähkinöistä.

Pähkinät kutkuttelevat makuhermoja ja tekevät hyvää niin mielelle kuten kropallekin. Cashew-pähkinät sisältävät runsaasti proteiinia, sinkkiä ja magnesiumia sekä sydänystävällisiä rasvahappoja.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 4006040002017,4006040242109
  • Ainesosat: Ainesosat: 100% cashew-pähkinää. Luomulaatua.

    Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Cashew, Tahnat
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen