Cashewtahna, paahdettu, 210 g

Cashewtahna, paahdettu, 210 g
8,95 €
( 42,62 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen

Cahhewtahna on päivän pelastus!

Yksityiskohdat

Herkullista, vienosti makeaa tahnaa luomulaatuisista, kevyesti paahdetuista ja jauhetuista cashew-pähkinöistä.

Käytä, leivälle, jälkiruokiin tai vaikkapa lasten ruokiin tuomaan lisäravinteita ja energiaa

Pähkinät kutkuttelevat makuhermoja ja tekevät hyvää niin mielelle kuten kropallekin.
Cashew-pähkinät sisältävät runsaasti proteiinia, sinkkiä ja magnesiumia sekä sydänystävällisiä rasvahappoja.----------------------
Espanjalaisten pientuottajien luomuherkkuja nyt Ruohonjuuresta!

Nyt voit lumoutua Ruohonjuuressa Adukin upean, espanjalaisen luomuprojektin hehkeimmistä hedelmistä!

Aduki aloitti viime vuonna hienon, espanjalaisten pientilojen ja pientuottajien kanssa tehtävän yhteistyöprojektin, jonka salskeaa satoa voit noukkia koriisi Ruohonjuurenkin hyllyiltä. Tarkoin valikoidut laatutuotteet tulevat suoraan tiloilta ja pienyrityksiltä, ilman välikäsiä – tuoreena, Espanjan auringossa kypsyneenä ja aina tuoreimmasta sadosta kerättynä. Ja aina tietenkin luomulaatuisina!

Luomumyynnin tullessa merkittäväksi kaupalliseksi peluriksi Aduki halusi pois massatuotannosta ja etsiä pienempiä tuottajia. Kovan työn tuloksena löydettiin pienviljeljöitä, jotka vuosikymmenten taidolla ja intohimolla kasvattavat ja valmistavat tuotteensa itse, useimmiten perheyhtiössä, jossa nämä taidot siirtyvät sukupolvelta toiselle.

Adukin pientuottajasarjassa komeilee tällä hetkellä luomulaatuisena mm. pähkinöitä, manteleita, kuivattuja Malagan minikokoisia ”calabacita”-viikunoita, mustaa valkosipulia, hilloja ja kikherneitä. Suurin osa näistä ruokamaailman helmistä pakataan käsityönä Helsingin Herttoniemessä. Adukille käsityönä tekeminen on tärkeää, he pitävät ajatuksesta: Made by human hands!

Aduki-sarjan pientilatuotteet tulevat pienistä maaseutu - ja vuoristokylistä ympäri Espanjaa. Espanja on kooltaan iso maa, jossa on upeita vuoristoja, luonnonpuistoja, puhdasta luontoa ja viehättäviä pikkukyliä ja mahtavasti aurinkoa!
Olemme ylpeitä siitä, että saamme suomalaisten ulottuville nämä espanjalaisten pientilojen tuotteet, joissa on aito maku ja jotka ovat tuotettu suurella sydämellä, Adukilta kerrotaan innostuneena

Lisätiedot

  • EAN: 6430013861802
  • Ainesosat:

    Paahdettu luomu cashewpähkinä.

  • Alkuperämaa: Espanja
  • Tuotetyyppi: Cashew
  • Diet: paleo, vegaaninen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen