Cashewtahna, 250 g

Cashewtahna, 250 g
10,95 €
( 43,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton rawfood vegaaninen
Kermaisen pehmeä cashew-elämys!

Yksityiskohdat

Tässäpä makuhermojasi hivelemään ihanan pehmeä luomutuotettu cashewtahna on hellävaraisesti kivimyllyssä jauhettu valikoiduista, paahtamattomista cashew-pähkinöistä.

Se on hellävaraisesti, matalassa lämpötilassa (alle 40°C) jauhettu kermaisen täyteläinen tahna. Cashewtahna soveltuu erinomaisesti mm. dippikastikkeisiin, leivän päälle tai smoothieihin ja muuhun ruuanlaittoon tuomaan kermaisuutta.

Cashew-pähkinän öljy saattaa nousta pinnalle, joten sekoita ennen käyttöä.

Säilytys: Säilyy avattuna 3 kk, avaamisen jälkeen tahnaa kannattaa säilyttää jääkaapissa.

Proteiini- ja kuiturikkaat pähkinät edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055212198
  • Ainesosat: Ainesosat: Cashew-pähkinä*. *=Luomutuotantoa. Saattaa sisältää jäämiä muista pähkinöistä ja mantelista.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Tahnat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, vegaaninen