Cashew-raakakaakaopalasekoitus, 227 g

Cashew-raakakaakaopalasekoitus, 227 g
15,95 €
( 70,26 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Terhakka terveysherkku hivelee makuhermojasi.

"Aivan hervoton herkku! Ei TODELLAKAAN USKOISI että mikään näin terveellinen voi olla NÄIN herkullista. Todella ravitseva välipala - todellakin vailla vertaa! Jos et ole ennen napsinut superfoodeja, tästä on tosi helppoo aloittaa!!!".

- Johanna, Helsinki

Yksityiskohdat

Tämä verraton välipala on suorastaan kielen mennessään vievän herkullinen naposteltava. Palmusokerilla makeutettua raakakaakaorouhetta ja herkullisia cashewpähkinöitä sisältävä makusteltava tuo herkutteluun vaihtoehdon, joka ei paljon E-koodeja vilise - aivan käden ulottuvillesi.

Tämänkin herkun ainesosa, "jumalten ruuaksikin" kutsuttu raakakaakao on ravinteikas ruoka-aines, joka saa luovuuden kukkimaan ja hymyn huulille. Proteiini- ja kuiturikkaat pähkinät ovat hyväksi sydämen terveydelle.

Raakakaakaon nauttimisen on todettu lisäävän hyvänolon tunnetta ja edistävän rentoutumista. Tämän lisäksi ravinteikas ja korkealle arvostettu raakakaakao avittaa myös laihdutusta rasva-aineenvaihduntaa lisäämällä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravitsevinkaan raakakaakao ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 873204104665
 • Ainesosat: Raakacashew*, raakakaakaopapu*, palmusokeri*, merisuola.
  * = luomu

  Ravintosisältö / 100 g
  Energiaa, 586 kcal
  Proteiinia, 14,3 g
  Hiilihydraatteja, 50 g
  Rasvaa, 42,9 g
  - josta tyydyttyneitä
  rasvahappoja, 14,3 g
  Ravintokuitua, 3,6 g
  Natriumia, 39,3 mg
 • Alkuperämaa: Indonesia
 • Tuotetyyppi: Cashew, Naposteltavat, Raakakaakao
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen