Cashew-pekaani-energiapallo, 42 g

Cashew-pekaani-energiapallo, 42 g
3,99 €
( 95,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Pallero pistää sinut pomppimaan!

Yksityiskohdat

Bounce-energiapallerot saavat voimasi valloilleen ja antavat Sinulle terveellistä ja herkullista energiaa päivän haasteisiin. Maukas, tuhti pallero on gluteiiniton, maidoton valinta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 9335805000049
  • Ainesosat: Ainesosat: Pekaanipähkinä (11,6%), maapähkinä, acajou-pähkinä (9%), täysjyväriisitärkkelys, viinirypälemehu, rapea täysjyväriisi (täysjyväriisi, ohramallas), kaura, kauralese, seesaminsiemen, auringonkukansiemen, rusina, safloriöljy, vanilja, luonnollinen aromiaine, merisuola, antioksidantti (E306).
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen