Caries Fighting -hammastahna, 100 ml

Caries Fighting -hammastahna, 100 ml
8,95 €
( 89,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Hammaspeikon pahin painajainen - paras kaverisi taistelussa kariesta vastaan!

Yksityiskohdat

Ecoidentan Caries Fighting -hammastahna taistelee rinta rottingilla kariesta ja plakkia vastaan!

Caries Fighting -hammastahna työskentelee uutterasti purukalustosi parhaaksi sisältämiensä ksylitolin sekä eteeristen korianteri- ja limeöljyjen avulla.

Makumaailmaltaan miellyttävän harmoninen yhdistelmä luo välittömästi suojaavan ja luonnollisen puhdistusvaikutuksen hampaisiin - puhtauden tunteen huomaat heti! Ecodentan Caries Fighting -hammastahna on poikkeuksellisen tehokas ase kariesta ja plakkiakin vastaan. Testaa ja totea teho ihan itse!

Ecodenta-hammastahnat ovat toden totta hammaspeikon kauhistus!

Ruohonjuuren asiakkaiden suosikeiksi kivunneiden Ecodenta- hammastahnojen luonnolliset ainesosat hoitavat hampaita ja suun herkkiä limakalvoja hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Ecodenta –hammastahnat sopivat koko perheen päivittäiseen käyttöön. Ecodenta -.hammastahnat on kehitetty yhteistyössä Liettuan yliopiston terveystieteiden laitoksen ja hammaslääkärien kanssa.

Lisätiedot

  • EAN: 4770001000731
  • Ainesosat: INCI: Hydrated Silica*, Glycerin*, Xylitol*, Aqua*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Xanthan Gum*, Aroma, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Oil*, Coriandrum Sativum (Coriander) Leaf Oil* (Limonene).
  • Alkuperämaa: Liettua
  • Tuotetyyppi: Hammastahnat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen