Camu camu -jauhe, 100 g

Camu camu -jauhe, 100 g

Normaali hinta: 24,95 €

Special Price 14,95 €

( 149,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Vitalisoiva viettelys - Luonnon oma C-vitamiini terveytesi tueksi!

"Syyskauden terveyshaasteita vastaan hurjan määrän C-vitamiinia sisältävä Camu Camu-jauhe, joka sekoittuu mukavasti ihan kaikkeen."

- Emma Puro, vapaaottelija ja Ruohonjuuren asiakas

"Yhdessä maustamattoman kotijogurtin maistuu CocoVi:n camu camu-jauhe mainiolta. Siitä pyrähtää päivä käyntiin osana aamupalaa ja olo kirkastuu suorastaan kristallisen kirkkaaksi!" 


- Kristian

Yksityiskohdat

Voimaa ja vitamiinejä käden käänteessä camu camu-jauhetta nauttimalla! 

Runsaan C-vitamiinipitoisuuden omaavat camu camu -marjat (Myrciaria dubia) kasvavat luonnonvaraisina pensaina Amazonin jokivarsilla Etelä-Amerikassa.

Amazoninrypälemyrtin eli camu camun marjoista saat virkeyttä ja vitamiineja päivääsi varsin vähällä vaivalla. Helpointa marjojen nauttiminen on tämän lisäaienettoman ja ravitsevan jauheen muodossa!

CocoVi:n lisäaineeton ja puhdas camu camu -jauhe valmistetaan pakastekuivausmenetelmällä, joka mahdollistaa ravintoaineiden parhaan mahdollisen säilymisen.

Raikkaan makuinen camu camu on marjamaailman C-vitamiininkuningas! Päivittäisen C-vitamiinitarpeen tyydyttämiseen tarvitaan laskennallisesti vain viidesosa grammaa jauhetta. Camu camu sisältää myös runsaasti antioksidantteja, fytokemikaaleja, aminohappoja sekä muita vitamiineja ja kivennäisaineita kuten beetakaroteenia ja kaliumia.

Vitalisoiva ja vahvistava camu camu -jauhe on buustaa kroppasi kauniiseen kukoistukseen - osana monipuolista ruokavaliota.

Helppo käyttää: sekoita camu camu-jauhetta juomiin, smoothieen tai teehen. Jauhetta voit nauttia esimerkiksi yhteensä 1 tl 2-3 kertaa päivässä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.Lisätiedot

  • EAN: 6420617151676
  • Alkuperämaa: Brasilia
  • Tuotetyyppi: C-vitamiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen