Camu camu -jauhe, 100 g

Camu camu -jauhe, 100 g
24,95 €
( 249,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Vitalisoiva viettelys - Luonnon oma C-vitamiini terveytesi tueksi!

"Yhdessä maustamattoman kotijogurtin maistuu CocoVi:n camu camu-jauhe mainiolta. Siitä pyrähtää päivä käyntiin osana aamupalaa ja olo kirkastuu suorastaan kristallisen kirkkaaksi!"

- Kristian

Yksityiskohdat

Voimaa ja vitamiinejä käden käänteessä camu camu-jauhetta nauttimalla! 

Runsaan C-vitamiinipitoisuuden omaavat camu camu -marjat (Myrciaria dubia) kasvavat luonnonvaraisina pensaina Amazonin jokivarsilla Etelä-Amerikassa.

Amazoninrypälemyrtin eli camu camun marjoista saat virkeyttä ja vitamiineja päivääsi varsin vähällä vaivalla. Helpointa marjojen nauttiminen on tämän lisäaienettoman ja ravitsevan jauheen muodossa!

CocoVi:n lisäaineeton ja puhdas camu camu -jauhe valmistetaan pakastekuivausmenetelmällä, joka mahdollistaa ravintoaineiden parhaan mahdollisen säilymisen.

Raikkaan makuinen camu camu on marjamaailman C-vitamiininkuningas! Päivittäisen C-vitamiinitarpeen tyydyttämiseen tarvitaan laskennallisesti vain viidesosa grammaa jauhetta. Camu camu sisältää myös runsaasti antioksidantteja, fytokemikaaleja, aminohappoja sekä muita vitamiineja ja kivennäisaineita kuten beetakaroteenia ja kaliumia.

Vitalisoiva ja vahvistava camu camu -jauhe on buustaa kroppasi kauniiseen kukoistukseen - osana monipuolista ruokavaliota.

Helppo käyttää: sekoita camu camu-jauhetta juomiin, smoothieen tai teehen. Jauhetta voit nauttia esimerkiksi yhteensä 1 tl 2-3 kertaa päivässä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6420617151676
  • Alkuperämaa: Brasilia
  • Tuotetyyppi: C-vitamiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen