Cafe Caracol, Zapatistakahvi, 500 g

Cafe Caracol, Zapatistakahvi, 500 g
9,99 €
( 19,98 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Solidaarisuuskahvi Etelä-Meksikosta

Yksityiskohdat

Keskipaahtoista 100% Arabica-kahvia suodatinjauhatuksella.

Café Caracol on nimetty zapatistikapinallisten itsehallinnollisten alueiden mukaan. Kahvi ostetaan zapatistiliikkeeseen kuuluvilta osuuskunnilta Chiapasin osavaltiosta, Etelä-Meksikosta. Solidaarisella kaupankäynnillä tuetaan zapatisteja heidän kamppailussaan tuhovoimaista kapitalismia vastaan. Zapatistit rakentavat itsehallintonsa puitteissa ihmisarvoisemman elämän edellytyksiä koulutuksesta ja terveydenhuollosta vesijärjestelmiin. www.cafecaracol.org

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6416242009710,6416242009932,6416242009956
  • Alkuperämaa: Meksiko
  • Tuotetyyppi: Keskipaahtoinen kahvi
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen