Bugbites natural, 50 g

Bugbites natural, 50 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta sokeriton

Oiva protskupala purtavaksi!

Yksityiskohdat

Tässäpä huikea välipala, palkkari tai vaikka lounaan korvaaja!

Bugbitesit ovat napakan täyttäviä ja makean maistuvia kotimaisia proskupaloja, jotka sisältävät Suomalaista sirkkaa 7,5%.
Niisä on myös proteiinia huimat 43%.

Bugbitesin sisältämät sirkat, kaura, herne ja soija ovat protskun lisäksi oivia lähteitä myös sinkille, kuidulle ja raudalle!

Ovatko hyönteiset tulevaisuuden ruokaa?

Aasiassa hyönteiset ovat olleet ruokalistalla jo pitkän aikaa, mutta myös muualla ympäri maailmaa yli kaksi miljardia ihmistä käyttää hyönteisiä pääasiallisena proteiinin lähteenään. Kun maailman väkiluku nousee kohisten kohti yhdeksää miljardia, on ekologiselle, vähäpäästöiselle ja ravinteikkaalle ruualle tilausta varmasti myös lopuille ihmisille.

Jos vertaamme esimerkiksi naudan lihaa ja kotisirkkoja, tarvitsee yhden sirkkaproteiinikilon tuottamiseen huomattavasti vähemmän resursseja kuin yhden nautaproteiinikilon. Esimerkiksi vettä sirkat tarvitsevat noin 1500 kertaa vähemmän ja hiilidioksidipäästöjä tulee noin 55 kertaa vähemmän. Oma lukunsa on tietenkin myös se, että hyönteisten viljely ei kuluta läheskään niin paljoa maapinta-alaa eikä se myöskään kuluta maaperää niin paljon kuin naudan tai soijan ja riisin viljely.

Ruohonjuuressa hyönteisruokaa myydään siksi, että mielestämme hyönteiset ovat eettisempi vaihtoehto eläinproteiinille - ja oivallinen välivaihe sille, että yhä useampi ihminen siirtyisi kokonaan kasvisruokaan.

 

Lisätiedot

  • EAN: 6430069060167
  • Ainesosat: Kaurajauho (26 %), ohratärkkelys, herneproteiini, soijaproteiini-isolaatti, jauhe kasvatetuista trooppisista kotisirkosita (Gryllodes sigillatus) (7,5 %), suola
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Naposteltavat
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, sokeriton