Kookospatukat 6 kpl

Patukkapohja:
6 medjool-taatelia liotettuna ja kivet poistettuna
1/2 dl kookosjauhoja
1/2 dl kaurahiutaleita
Ykköskerros:
1 dl kookosmannaa
2dl kookoshiutaleita
2dl kookospalmusokeria tai vaahtera- tai agavesiirappia
Päällys:
4 tl kylmäpuristettua kookosöljyä
4 tl kookosmannaa
1/2 tl aitoa vaniljajauhetta
1 tl kookospalmusokeria tai vaahtera- tai agavesiirappia
6 tl raakakaakaojauhetta
Sekoita pohjan ainekset blenderissä ja painele seos tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle. Laita vuoka hetkeksi pakkaseen ja valmista ykköskerros sekoittamalla ainekset keskenään.
Ota vuoka pakkasesta ja levitä seos pohjan ainesten päälle. Laita vuoka takaisin pakkaseen. Valmista sitten päällys sekoittamalla ainekset keskenään.
Ota vuoka pakkasesta, irrota irtopohjasta ja leikkaa kuuteen osaan. Kastele jokainen patukka suklaapäällysteessä ja pakasta. Ota pois pakasteesta, kun sula on jähmettynyt. Säilytä jääkaapissa kannellisessa astiassa ja nauti!