Kermainen sienipasta

Suussasulava kermainen sienipasta onnistuu käden käänteessä kotikeittiössä. Testaa ja ihastu!
Suussasulava kermainen sienipasta onnistuu käden käänteessä kotikeittiössä. Voit tuunata täytteitä makusi mukaan. Testaa ja ihastu!
• 1 rkl kookosöljyä
• 1/2 fenkoli
• 100 g herkkusieniä
• 50 g pinaattia
• 4 rkl kookosmannaa
• 2 rkl ravinto- eli oluthiivahiutaleita
gluteenitonta pastaa
• juustokuminaa, korianteria, suolaa, mustapippuria

Suikaloi fenkoli ja hienonna herkkusienet. Laita pasta valmistumaan ohjeen mukaisesti. Kuumenna kookosöljyä pannulla ja kuullota siinä mausteita hetken aikaa. Lisää sekä fenkoli, sienet että pinaatti ja kypsennä pehmeiksi.

Kasvisten ollessa valmiita alenna lämpöä ja sekoita joukkoon sekä kookosmanna että ravintohiiva. Lisää suolaa ja muita mausteita tarpeen mukaan. Tarjoile kypsän pastan kanssa nautiskellen.

Resepti: Aino Mäkelä/ Foodin