Vuoden Ruohonjuurelainen 2021 Esa Harju

Esa Harju palkittiin Vuoden ruohonjuurelaisena esimerkillisen asenteensa ja rautaisen ammattitaitonsa ansiosta. Verkkokauppamme asiakaspalvelun parissa ahkeroiva Esa osaa sydämellisen aidosti kohdata jokaisen ihmisen, jokaisessa tilanteessa siten, että kaikki kokevat asioiden lutviutuvan parhain päin.
Vuoden Ruohonjuurelainen 2021 Esa Harju

Esa kuuntelee, välittää - ja hoitaa hommat hyvissä tunnelmissa loppuun saakka. Hän saa pulmallisiltakin tuntuvat asiat ratkeamaan -  ja kanssakulkijansa hämmästymään ihastuksesta.

Vuoden ruohonjuurelaisena palkittu Esa oli saamasta tunnustuksesta suorastaan äimän käkenä - mutta samalla myös valtavan kiitollinen. Esan Ruohonjuuri-taival alkoi seitsemisen vuotta sitten Tampereen myymälästä, jonka tuotevastaavana hän toimi vuosien ajan. Nykyisessä pestissään Ruohonjuuren verkkokaupan asiakaspalvelun parissa Esa on uurastanut vasta puolisen vuotta.

Positiivisesta asenteestaan kuuluisaksi tullut Esa tykkää tehdä työtä ihmisten parissa ja asiakaspalvelu onkin hänelle aidosti sydämen asia. Vuoden ruohonjuurelainen kehuu vuolaasti paitsi työkavereitaan myös asiakkaita, joiden kanssa haastavatkin tilanteet saadaan yhdessä hoidetuksi parhain päin.

- Ruohonjuuren asiakkaat ovat ihania myös hankalissa tilanteissa, Esa summaa ja korostaa sitä, että yhdessä ponnistellen vaikeudet voitetaan aina.

Yhdessä muutamme maailmaa!

Ruohonjuuressa on Esan mielestä kaikkein parasta yhteishenki ja se, että kaikki auttavat toisiaan. Vaikka yritys onkin kasvanut vuosien varrella kovasti, alkuperäiset arvot toteutuvat kaikkien ruohonjuurelaisen jokapäiväisessä työssä.

- Ruohonjuuressa kaikki saavat olla omia itsejään ja jokainen saa esittää ideoita yrityksemme kehittämiseksi, Esa kehuu ja toteaa samaan hengenvetoon olevansa ylpeä lisäksi siitä, että Ruohonjuuressa myös asiakkaita kuunnellaan aidosti.

Tällä hetkellä Esa tekee asiakaspalvelutyötään etänä kotipaikkakunnaltaan Kristiinankaupungista käsin ja on sekä työkavereihin että asiakkaisiin yhteydessä pääsääntöisesti joko puhelimen tai sähköisten viestimien välityksellä. Vaikka kasvotusten ei siis Esan kanssa juuri kohdatakaan, aito läsnäolo ja välittäminen ihmiseltä ihmiselle kulkee loistavasti myös piuhoja pitkin.

- Verkkokauppamme chatissa asiakkaat kysyvät usein aluksi, keskustelevatko he aidon ihmisen kanssa - ja todella moni ilahtuu, kun kuulee, että auttamassa on ihan oikea ihminen, Esa kertoo.

- Tuntuu ihanalta, kun tuttu asiakas soittaa verkkokauppamme asiakaspalveluun ja ilahtuu siitä, että puhelimeen vastaa juurikin Esa-niminen kaveri.

Eikä ole ihme, että ilahtuu - kahmalokaupalla kiittävää asiakaspalautetta on Vuoden ruohonjuurelaisen tekosten tuloksena ilmoille kiirinyt.