Voimaruoka 360 Wholefood Vanilja – vuoden 2018 paras superfood

Voimaruoka Wholefood 360 Vanilja -jauhe on Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikki! Lue lisää tämän mahtituotteen saloista ja testaa reseptimme helposta arjen aamupalasta.

Voimaruoka 360 Wholefood Vanilja – vuoden 2018 paras superfood

Voimaruoka Wholefood 360 Vanilja on monipuolinen sekoitus heraproteiinia, ravintorikkaita siemeniä, pähkinää, mantelia ja psylliumia jauhettuna. Yhdessä pussissa yli 40 % proteiinia, kuituja vatsalle, hyviä rasvoja ja vain aavistus hiilareita. Tässä yksi perustelu sille, että Voimaruoka 360 Wholefood on valittu Ruohonjuuren vuoden 2018 parhaaksi superfood-tuotteeksi.

Ruohonjuuren raati perusteli valintaa seuraavasti:

”Yksi pussi – monta tuotetta samassa! Wholefood 360 - ainekset on hyvänmakuinen ja helppokäyttöinen valinta vaikkapa kiireisiin aamuihin – tai ylipäätään ravintoa rikastuttamaan. Erityismaininta kokonaistehokkuudesta: Ei tarvitse hankkia kymmentä eri purkkia, kun yhdestä pussista saa kätevästi kaiken.”

Voimaruoka Wholefood 360 - kaikki yhdestä pussista

Makuvaihtoehtojen suosikki on Wholefood 360 Vanilja. Valmistetta voi käyttää my ös lounaalla, päivällisellä tai iltapalalla. Toista näin monipuolista proteiiniseosta ei ole!

 

Nopea ja terveellinen Voimaruoka Wholefood 360 aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria, joka rytmittää loppupäivän syömisen ja määrittää loppupäivän jaksamisen. Tee nopea aamiainen Wholefood 360–proteiinisekoituksella, josta saat tärkeiden proteiinien lisäksi monipuolisesti oikeat ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa.

Vaihtelemalla ruokia ja jauhesekoituksen makua saat lukuisia vaihtoehtoisia aamupaloja. Kokeile vaikka joka aamu jotain uutta ja löydä suosikkiyhdistelmäsi. Positiiviset vaikutukset kehonkoostumukseen näkyvät muutamassa viikossa.

Helppo aamupala arkeen:

1 dl jäisiä marjoja

1 dl 360 Vanilja -jauhetta

2 dl maitovalmistetta

Sekoita tehosekottimessa ja nauti!

 

Osta Voimaruoka 360 Vanilja-jauhe Ruohonjuuren verkkokaupasta >>