Voimaruoka 360 Wholefood Suklaa – vuoden 2018 paras superfood

Voimaruoka 360 Suklaa – proteiinisekoituksesta saat tärkeiden proteiinien lisäksi monipuolisesti oikeat ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa. Testaa ja tykästy myös aamiaispannari reseptiimme!
Voimaruoka 360 Wholefood Suklaa – vuoden 2018 paras superfood

Voimaruoka 360 Wholefood Suklaa on valittu Ruohonjuuren vuoden 2018 parhaaksi superfood-tuotteeksi

Ruohonjuuren raati perusteli valintaa seuraavasti:

”Yksi pussi – monta tuotetta samassa! Wholefood 360 -ainekset on hyvänmakuinen ja helppokäyttöinen valinta vaikkapa kiireisiin aamuihin – tai ylipäätään ravintoa rikastuttamaan. Erityismaininta kokonaistehokkuudesta: Ei tarvitse hankkia kymmentä eri purkkia, kun yhdestä pussista saa kätevästi kaiken.”

Ota aamiaiseksi tai herkkuhetkiin

Aamiainen on päivän tärkein ateria, joka rytmittää loppupäivän syömisen ja määrittää loppupäivän jaksamisen. Älä siis skippaa sitä vaan valitse tarkkaan, mitä syöt päivän aluksi.

Tee nopea aamiainen Voimaruoka 360 Suklaa – proteiinisekoituksella, josta saat tärkeiden proteiinien lisäksi monipuolisesti oikeat ravintoaineet juuri oikeassa suhteessa. Valmisteen sisältämä proteiini ja kuidut pitävät tehokkaasti näläntunteen kurissa, vauhdittavat ruoansulatusta, pitävät verensokerin pitkään tasaisena ja hillitsevät turhien kalorien ahmimista. Monipuolisesta seoksesta saat lisäksi hyvät rasvat ja tarvittavat hiilihydraatit helposti kerralla. Sopiva aamiaisannos on mitallinen tätä jauhetta. Voit käyttää sitä eri tavoin: tee herkullinen smoothie, lisää puuroon, ravista se sekoituspullossa nesteen sekaan.

Vaihtelemalla ruokia ja jauhesekoituksen makua saat lukuisia vaihtoehtoisia aamupaloja. Kokeile vaikka joka aamu jotain uutta ja löydä suosikkiyhdistelmäsi. Positiiviset vaikutukset kehonkoostumukseen näkyvät muutamassa viikossa.

Kokeile proteiinipitoisia, suklaisia aamiaispannareita!

Ainesosat:

  • 1 dl Wholefood 360 Suklaa -proteiinisekoitusta

  • 1 banaani

  • 4 kananmunaa

  • Ripaus vaniljaa

  • Paistamiseen: Voimaruoka Kookosöljyä

  • Pannareiden päälle: Vadelmia, hunajaa ja sitruunamelissaa

Valmistus:

Surauta kaikki taikina-ainekset tasaiseksi blenderissä ja paista lettupannulla miedolla lämmöllä.

Tarjoa tuoreiden vadelmien, hunajan ja sitruunamelissan kanssa!

Voimaruoka Wholefood 360 Suklaa - kaikki yhdestä pussista

Voimaruoka Wholefood 360 Suklaa on helppo ja nopea, suklaanmakuinen proteiinisekoitus, joka sisältää yli 40 % proteiinia sekä tärkeitä kuituja, mineraaleja, sopivasti hyviä rasvoja ja hiilihydraatteja – kaikki tarvitsemasi juuri oikeassa suhteessa. Lisättyä sokeria tai keinotekoisia lisäaineita mukana ei ole lainkaan

Osta Voimaruoka 360 Suklaa-jauhe Ruohonjuuren verkkokaupasta >>