Voimaruoka 360 Kaura Pro Omena – kuitua ja proteiinia pullollaan!

Tämä kauraisa kokemus on terveyttä tulvillaan! Huippusuosittua, omenaisen maun omaavaa Kaura Pro Omena tukee terveyttäsi ja hivelee makuhermojasi terveellisellä tavalla.
Voimaruoka 360 Kaura Pro Omena – kuitua ja proteiinia pullollaan!

Oletko jo tutustunut raikkaan omenaiseen uutuuteen Voimaruoka 360 Kaura Pro Omena – jauheeseen? Proteiinia, runsaasti kuituja, hyviä rasvoja ja suussa sulava maku. Sekoitat vain 2-3 ruokalusikallista esimerkiksi maustamattomaan jugurttiin, rahkaan tai puuroon. Helppoa ja herkullista.
Tuunaa aamiainen tai herkuttele välipalaksi Voimaruoka Kaura Pro Omena pitää pitkään näläntunteen loitolla, eikä napostelun himokaan pääse yllättämään verensokerien pysyessä tasaisena.
Proteiini ja kaura tarjoavat arkisissa askareissa lihasten käyttöön pitkäkestoista energiaa sekä välttämättömiä aminohappoja. Liikunnan jälkeen nautittavana välipalana ne puolestaan korjaavat elimistön energiavajetta ja auttavat lihasten palautumisessa. Arjen nopeimman aamiaisen tai välipalan saat sekoittamalla 360 Kaura Pro–jauhetta pari ruokalusikallista mieleiseesi jugurttiin. Se on siinä! Ilman kattiloita tai blendereitä järjettömän hyvää ja terveellistä.

Kaikki yhdestä pussista
Voimaruoka 360 Kaura Pro valmistetaan Suomessa, käyttäen parasta kotimaista kauraa. Se ei sisällä lisättyä sokeria eikä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita. Pakkauksesta saat 18 annosta. Hyvät ravintoaineet oikeassa suhteessa, herkullisen makuisena jauheseoksena.
www.kaurapro.fi
 

Osta Voimaruoka 360 Kaura Pro Omena-jauhe Ruohonjuuren verkkokaupasta >>