Voimaruoka 360 Kaura Pro Mustikka – hellii vatsaa ja hoitaa lihaksia!

Voimaruoka 360 Kaura Pro Mustikka -sekoituksella tuunaat esimerkiksi jugurtin, rahkan tai puuron todella proteiinipitoiseksi ja runsaskuituiseksi. Testaa ja totea teho!
Voimaruoka 360 Kaura Pro Mustikka – hellii vatsaa ja hoitaa lihaksia!

Runsaskuituinen ja vatsaystävällinen kaura, proteiinien aatelia edustava heraproteiini sekä lukuisista hyödyllisistä vaikutuksista tuttu herkullinen mustikka löytyvät nyt helposti yhdestä ja samasta tuotteesta!
Voimaruoka 360 Kaura Pro Mustikka -sekoituksella tuunaat esimerkiksi jugurtin, rahkan tai puuron todella proteiinipitoiseksi ja runsaskuituiseksi.
Hellii vatsaa ja hoitaa lihaksia
Proteiini ja kaura tarjoavat arkisissa askareissa lihasten käyttöön pitkäkestoista energiaa sekä välttämättömiä aminohappoja ja pitävät kylläisenä. Liikunnan jälkeen ne puolestaan korjaavat elimistön energiavajetta ja auttavat lihasten palautumisessa. Kaura on viljojen ykkönen, joka sisältää tasapainoisessa suhteessa enemmän proteiinia, vitamiineja, hiilihydraatteja ja ravintoaineita kuin muut jyvälaadut. Kauran kuidut ovat elimistölle loistava lähde hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, jotka pitävät verensokerin tasaisena ja näläntun teen pitkään loitolla.
360 Kaura Pron sisältämä heraproteiini auttaa pysymään kylläisenä ja ehkäisee napostelun himoa, kun samanaikaisesti elimistön perusaineenvaihdunta ja energiankulutus toimivat tehokkaasti. 360 Kaura Pro Mustikan herkullinen maku on kotimaisista mustikoista.

Kaikki yhdestä pussista – monella eri tavalla
Suomalainen Voimaruoka 360 Kaura Pro Mustikka on terveellinen ja nopea välipala. Hyvät ravintoaineet ovat valmiina samassa tuotteessa ja optimaalisessa suhteessa, kaikki valmiiksi mietittynä.
Kaura Pro – jauheen voit sekoittaa jogurttiin, viiliin tai tuttuun aamupuuroon.
Voimaruoka 360 Kaura Pro Mustikka ei sisällä lis ättyä sokeria eikä keinotekoisia lisäaineita.
www.kaurapro.fi

Arjen nopein Kaura Pro-aamiainen
Tarvitset annokseen nämä:


    • Kaura Pro-jauhetta

 

    • Luonnonjugurttia

 

    • Marjoja/hedelmiäSekoita Kaura Pro -jauhe ja jugurtti kulhossa, koristele marjoilla ja nauti.
 

Osta Voimaruoka Kaura Pro Mustikka -jauhe Ruohonjuuren verkkokaupasta >>