Vitamiinilisiä vintiöille!

Moni vanhempi on törmännyt arjessaan haasteeseen; toisinaan mikään murkina ei meinaa muksulle maistua - tai sitten makunysryröitä ilahduttaa turhan yksipuolinen purtava. Etenkin näissä tilanteissa ovat lapsille suunnitellut ravintolisät paikallaan.
lasten vitamiinit

Aina eivät viikareiden lautaset vilise vitamiinirikkaan pöperön paljoudesta. Moni vanhempi on törmännyt arjessaan haasteeseen; toisinaan mikään murkina ei meinaa muksulle maistua - tai sitten makunysryröitä ilahduttaa turhan yksipuolinen purtava.

Etenkin näissä tilanteissa ovat lapsille suunnitellut ravintolisät paikallaan. Pillereiden nieleminen voi perheen pienimmistä tuntua ikävältä. Tällöin rutiiniksi kannattaa olla suihkemuotoinen vitamiinilisä, joka kaiken lisäksi imeytyy kehoon nopeasti ja tehokkaasti. Vitamiinien suihkimisesta onkin monessa perheessä tullut hauska tapa, joka edistää hyvinvointia helposti ja hyvissä tunnelmissa.  

Ruohonjuuresta löytyy suihkemuotoinen Nordic Health -sarja

Tutkitusti loistavasti imeytyvästä ja suihkemuotoisesta Nordic Health -sarjasta löytyy omat tuotteensa on niin vauvoille kuin juniori-ikäänkin ehtineille.

Vauvoille

Vauvoille kehitetty DLux Vauva -vitamiinisuihke sisältää ainoastaan D-vitamiinia ja kookosöljyä. D-vitamiinia suositellaan vauvoille kahden viikon iästä alkaen. D-vitamiini turvaa luuston ja hampaiden normaalia kehitystä. Vauvoille varta vasten kehitetty D-vitamiinisuihke on vatsaystävällinen, eikä se siten aiheuta vatsavaivoja. Suihkepullosta piisaa sadaksi päiväksi. Tämä DLux-suihke palkittiiin taannoin parhaana lasten ravintolisänä.

Junioreille

Luuston terve kehitys vaatii riittävää D-vitamiinin saantia, mikä on Suomen talvessa vaikeaa ilman ravintolisää. Piparmintunmakuinen D-vitamiinisuihke DLux Junior sopii yhdestä ikävuodesta lähtien lapsille. Vatsa- ja hammasystävällinen suihke riittää sadaksi päiväksi.   

Vadelmanmakuinen MultiVit Junior puolestaan on vitamiini- mineraalisuihke, joka sisältää 14 tärkeää vitamiinia ja hivenainetta. Lukuisin tutkimuksin on varmistettu, että tähän suihkeeseen valitut ravinteet imeytyvät tehokkaasti ja varmasti sekä soveltuvat käytettäväksi samassa valmisteessa. Tämä suihke sopii yhdestä ikävuodesta lähtien lapsille.

Osta lasten vitamiinit verkkokaupastamme >>