VegeFit - Helppoa ja herkullista!

Ruohonjuuren parhaaksi ruokatuotteeksikin valittu Oluthiivahiutale on tiettävästi Suomen suosituin ja maukkain ravintohiiva. Nyt sen rinnalle on kehitetty vieläkin paremmin vegaanista ruokavaliota tukeva uutuus; Rikas VegeFit ravintohiivahiutale.
VegeFit - Helppoa ja herkullista!

 

Upouusi VegeFit ravintohiivahiutale on Saccharomyces cerevisae -hiivasta valmistettu ruokavalion rikastuttaja. Ravinnerikkaassa melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä ja juustoisen paahteinen. Miellyttävä maku ja kullankeltainen väri ovat seurausta hiivan nopeasta kuumentamisesta. Nopea käsittely estää hiivaa käymästä ja säilyttää hiivan ravintoarvon mahdollisimman korkeana.

Lisävirtaa ja keskittymiskykyä runsaista B-vitamiineista

Rikas VegeFit ravintohiivahiutaleet sopivat on luonnollisten B-vitamiinien saannin täydentäminen. Hiutaleisiin on sulloutunut peräti seitsemää eri B-vitamiinia; B1, B2, B3, B5, B6 ja B12 sekä foolihappoa. Niillä on useita terveysvaikutuksia, joista useimmat liittyvät energisyyden lisäämiseen ja hermoston toiminnan tukemiseen.

Vegaaneille tärkeää B12-vitamiinia ja D2-vitamiinia

Rikas VegeFit ravintohiivahiutaleet ovat nyt aiempaa vahvempi B12-vitamiinin lähde. B12-vitamiinilisän tarve korostuu aktiivisessa ja hedelmällisessä iässä olevilla vegaaneilla. Toinen tärkeä vahvistus on tuhti annos hiivan tuottamaa luonnollista D2-vitamiinia. Kaiken hyvän ohessa hiutaleista saa arvokasta proteiinia ja elintärkeää sinkkiä hiivan muokkaamassa, hyvin imeytyvässä muodossa.

Maistuu smoothien joukossa, puuron tai salaatin päällä, sellaisenaan lusikoituna

Miellyttävän makuisia Rikas VegeFit ravintohiivahiutaleita voi nauttia sellaisenaan suuhun lusikoituna tai muuhun ravintoon lisättynä. Annat vain mielikuvituksen liitää. Älä kuitenkaan kuumenna hiivaa, jotta saat siitä kaiken hyödyn. Yksi ruokalusikallinen  päivässä riittää.

Olut- eli ravintohiivahiutaleiden käyttövinkit:

  • Aamupuuron tai rahkan sekaan
  • Smoothien joukkoon
  • Salaatteihin
  • Ruoka-annosten päälle
  • Leivälle levitteen päälle ennen vihanneksia

Kirjoittaja: Juha Sihvonen