Vaihtoehtoja tulehduskipulääkkeille

Monet syövät tulehduskipulääkkeitä turhaan - ja vielä useammat saavat niistä haittavaikutuksia. Ruohonjuuren hyllyiltä löytyy ravintolisiä, jotka ovat vatsaystävällisempi ja voivat toimia kivun lievityksessä varsin pätevällä teholla.
Monet syövät tulehduskipulääkkeitä turhaan. Ruohonjuuren hyllyiltä löytyy ravintolisiä, jotka ovat vaihtoehtoja tulehduskipulääkkeille.

Hyvänä vaihtoehtona tulehduskipulääkkeille voi toimia esimerkiksi kurkumiini, koska kurkuminoidit ovat tehokkaita tulehdusta vähentäviä aineita. Kurkuman kurkuminoidit vähentävät siis tulehduksia ja kipua sekä tuovat terveyden tueksi hyviä antioksidanttisia  vaikutuksia.

Myös inkivääri on osoitettu hillitsevän tulehdusta,  nivelkipuja ja -jäykkyyttä. Inkivääri saattaa myös ehkäistä ja hoitaa migreeniä ja siitä on havaittu olevan apua myös (matka)pahoinvointiin ja oksenteluun. 

Boswellia ja pirunkoura eli harpago ovat puolestaan tutkitusti hyviä valintoja nivelkipuja helpottamaan. Migreenin ja fibromyalgiaan apua saattavat tuoda Q10 ubikinoni ja ubikinoni.

Lihaskipuihin ja -kramppeihin sekä kuukautiskipuihin tuo puolestaan apua magnesium. B1-vitamiinin ja tiamiinin puutos saattaa joskus olla kipujen taustalla - joskus taas B6-vitamiinivaje voi aiheuttaa hermosto-oireita. 

Omega 3 -rikas kalaöljy ehkäisee tulehduksellisten aineiden tuotantoa kehossa ja saattaa tuoda apua erityisesti niveltulehduksiin. Mustikat antioksidanttirikkaina ehkäisevät myös osaltaan tulehdusta

Suosittelemme:

PhenoCur on loistava valmiste kipujen karkottamiseen. Se sisältää kurkumiinin lisäksi Boswellia serrataa, alfalipoiinihappoa ja aminohappo fenyylialaniinia.