Uutta Ruohonjuuressa: Hidasta elämää ashwagandha

Ashwagandha on yksi tehokkaimmista ayurvedassa käytetyistä yrteistä. Sitä on käytetty pitkään rasayanassa, joka on ayurvedassa tunnettu nuorennuslääke. 
Hidasta Elämää ashwagandha Ruohonjuuri
Ashwagandha on adaptogeeni, joka buustaa umpieritys- ja immuunijärjestelmää ja tuo tehokasta apua stressinhallintaan ja ahdistuksen lievitykseen. Ashwagandha nostaa testosteronitasoja ja parantaa fyysistä suorituskykyä, rauhoittaa yliaktiivisia hermoja, jolloin nukkuminen helpottuu ja uni on levollista.

Tässäpä siis hyvinvointisi tueksi vegaaninen supersankari, joka tukee niin kehoa kuin mieltäkin sekä myötä- että vastamäessä.

Shoden-uutos takaa sen, että Biomed Hidasta Elämää -ashwagandhan hyödyt tulevat optimaalisesti kehon ja mielen käyttöön


Hidasta elämää -ashwagandha on täyden spektrin (full spectrum) ashwagandha-uute, jonka bioaktiiviset aineosat on suojattu Shoden-uutoksella. 

Koska ashwagandhan toiminta-aktiivisuus vähenee happamassa aineessa (esimerkiksi joutuessaan kosketukseen mahahapon kanssa), on Hidasta elämää -ashwagandhan aktiiviset ainesosat suojattu optimaalisen toimivuuden takaamiseksi. Näin elimistö pääsee tormakkaasti hyödyntämään kaikki ashwagandhan tarjoamat hyödyt! 
Hidasta elämää ashwagandha Ruohonjuuri

SHODEN® -uutos on valmistettu huolellisesti valitusta ashwagandhasta. Patentoitua prosessia käyttäen Withanolide glycosiden (ashwagandhan bioaktiivinen aineosa) täysspektri rikastetaan ja optimoidaan 35 % tasolle. Tämä on tähän mennessä korkein saavutettu pitoisuus, kun sitä verrataan kaikkiin muihin markkinoilla oleviin ashwagandhauutteisiin. 

Innovatiivisessa mahtituotteessa hyödynnetään BIPS-menetelmää (Bioactive Ingredient Protection Systems), joka on uusi, patentoitu menetelmä. Tämän menetelmän avulla kaikki aktiiviset molekyylit kapseloidaan suojuksen sisään, josta ne vapautuvat turvallisesti suolessa. Näin saadaan ohitettua mahan hapan pH. Tämän prosessin ansiosta SHODEN® BDS toimii aktiivisesti myös silloin kun annokset ovat matalia.   

Nappaa Biomed Hidasta Elämää -ashwagandha oitis omaksesi Ruohonjuuren verkkokaupasta >>