Tumma suklaa avuksi makeannälkään! Hyvinvointivalmentaja Samuli Tolvasen vinkit

Kaikesta makeasta ei tokikaan tarvitse kieltäytyä: makean suhteen kannattaa panostaa laatuun! Lue hyvinvointivalmentaja Samuli Tolvasen vinkit.
Benjamissimo suklaat

Tumma suklaa tasapainottaa verensokeriasi, pitää sinut kylläisenä sekä sisältää hyvälaatuisia rasvoja. Jo 1-3 palaa hitaasti nauttien syötynä saa makeanhimosi hellittämään - ja pitää loitolla turhista kaloreista, joita saatat alkaa himoit, jos verensokeri mataa maata myöten.

Lisäksi tumma suklaa nostaa energia- ja vireystasojasi merkittävästi. Suklaapalasen nakerrettuasi koe energiatason nousun ja jaksat taas keskittyä vaikkapa tiedonkäsittelyä vaativiin tehtäviin!

Kaakaovoi on itse asiassa yksi parhaimmista rasvoista, mistä nautiskella saattaa. Mm. kaakaon sisältämät rasvat avittavat solukalvojasi uusiutumaan - ja tarvitset niitä myös riittävään testosteronin tuotantoon sekä hormonitoimintasi tasapainottamiseen.

Tumma suklaa sisältää lisäksi anandamidia, joka vastaa hyvän olon tunteen syntymisestä kehossa. Se auttaa kehoasi ja mieltäsi rentoutumaan, sillä se stimuloi serotoniinin tuotantoa elimistössäsi.

Jos aterian jälkeen tekee mieli vielä jotain makeaa, suosi 1-2 palaa tummaa suklaata. Testaa ja innostu itsekin!

Suklaavinkin suolsi hyvinvointivalmentaja Samuli Tolvanen. Nappaa lisää vinkkejä täältä!

Lue myös: Makeaa mahan täydeltä - miten irti sokerikoukusta?

PS: Uutuutena Ruohonjuuren valikoimiin ovat astelleet Benjamissimo-luomusuklaat, joien joukosta löytyy myös tummia, vegaanisia nautintoja. Maista ja innostu itsekin!

 

Osta tummat suklaat Ruohonjuuren verkkokaupasta >>

Osta Benjamissimo-suklaat Ruohonjuuren verkkokaupasta >>