Trimmaa vastustuskyky syksyn ja talven haasteisiin!

Regulatpro Metabolic on monipuolinen entsyymijuoma, joka piristää ja vahvistaa elimistöä syksyn haasteisiin.
REGULAR PRO

Energiaa ja tehoaineita suoraan luonnosta

Regulatpro on nestemäinen entsyymivalmiste, joka valmistetaan patentoidulla vaihekäyttämismenetelmällä luomulaatuisista hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista. Käyttäminen tapahtuu Lactobacillus -bakteereilla. Kahdesta vaihtoehdosta voit valita juuri omiin tarpeisiin sopivan.

Appelsiinin makuisen Regulatpro Metabolicin monipuolisessa koostumuksessa on entsyymijuoman lisäksi tuhti valikoima vitamiineja ja hivenaineita; C-, D-, B1-, B2-, B3-, B5- B6- ja B12-vitamiinia, magnesiumia, mangaania, sinkkiä ja kromia. Kaikki samassa pullossa. Valmisteen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet mm. lisäävät energiaa sekä vastustuskykyä, auttavat edistämään elimistön aineenvaihduntatoimintoja ja vaikuttavat elimistön solutoimintaan osallistumalla solujen jakautumisprosessiin sekä edistämällä solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Positiiviset vaikutukset tuntuvat sisäisesti ja näkyvät ulkoisesti mm. ihon ja hiusten kunnossa.

Maustamattoman Regulatpron sisältämä C-vitamiini tukee hyvinvointia vähentämällä väsymystä, edistämällä normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä suojaamalla soluja hapetusstressiltä. C-vitamiinipitoinen juoma myös auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

REGULAT PRO

Kauneutta ja hyvää oloa sisältäpäin

Regulatpro Metabolicin avulla kaikenikäiset voivat hoitaa lisäksi kynsie, ihon ja hiusten kuntoa. Valmisteen sisältämistä useista ravintoaineista voitaneen mainita mm. sinkki, joka edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina. B2-vitamiini vaikuttaa suotuisasti niin ihoon kuin limakalvoihin. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Jokaiselle tärkeitä ravintoaineita, joilla on myös paljon muita elimistölle hyödyllisiä vaikutuksia. 

Regulatpro Metabolic sisältää myös erityisesti naisen hyvinvoinnille tärkeää B6-vitamiinia, joka edistää hormonitoiminnan säätelyä. 

REGULAT PRO

Väsyttää, väsyttää ja väsyttää?

Epämääräinen väsymys on tyypillinen kiireisen ihmisen vaiva, minkä yhteydessä moni kärsii myös kognitiivisten (esim. muisti, oppiminen ja kielelliset toiminnot) ja psykologisten toimintojen epätasapainosta. Ehkä olisi syytä muuttaa elämäntyyliä, tavata ystäviä… Mutta kun ei jaksa. C- ja B6-vitamiinia sekä magnesiumia sisältävän Regulatpro Metabolicin avulla voi löytää uutta tarmoa tarttua asioihin. Regulatpro Metabolicin ja Regulatpron sisältämä C-vitamiini tukee hyvinvointia vähentämällä väsymystä, edistämällä normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä suojaamalla soluja hapetusstressiltä. C-vitamiinipitoinen juoma myös auttaa vahvistamaan vastustuskykyä.

Regulat Pro -tuotteet ostat omaksesi tästä >>