TOP 5 -joulukalenterit 2021: Ylläty iloisesti joka päivä ennen joulua!

Ruohonjuuresta löydät hyvän mielen tee-, suklaa- ja luonnonkosmetiikkakalenterit helpottamaan kukkean kuusijuhlan vartoilua. Joulukalenteriapajiltamme löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto niin lasten kuin aikuistenkin luukunavajaispuuhiin. Esittelemme nyt viisi kärkivalintaa - lisää joulukalentereita löydät verkkokaupastamme ja myymälöistämme!
TOP 5 -joulukalenterit 2021: Ylläty iloisesti joka päivä ennen joulua!

Hidasta Elämää: Lempeiden sanojen joulukalenteri

Voiko joulukalenerin avulla tuupata sisäistä puhettaan suopeampaan suuntaan ja kasvattaa myötätuntoa omaa itseään kohtaan? Kyllä voi! Hidasta Elämää -sarjan Lempeiden Sanojen joulukalenteri auttaa kohtaamaan arkensa armollisemmin ja tarkastelemaan maailmaan tietoisemmalla tavalla. Saman sarjan Kiitollisuus-joulukalenteri oli Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikki viime vuonna - tästä povaamme seuraavaa suurta hittiä!

Tutustu Hidasta Elämää -kalenteriin >>


Whamisa: Luonnonkosmetiikka-joulukalenteri


Korealaista ihonhoitoa ja hemmottelevia rutiineja joka päivä ennen joulua! Supersuositun Whamisa-sarjan joulukalenteri on hoitava hemmottelija, jonka ihosikin todella ostaisi.

Tutustu Whamisan luonnonkosmetiikka-kalenteriin >>


Pukka: Teekalenteri

Pukkan jouluklassikoksi jo tituleerattu teekalenteri sisältää 24 erilaista luomuteetä - jokaiselle joulunodotuspäivälle on siis luvassa omanlaisensa makunautinto. Talviset tuulten tuiverrukset ja orastavan joulukiireen saat kaikkoamaan nautimalla hyöryävän kuuman teemukillisen aamusi aloitukseksi tai iltasi iloksi. Teejoulukalenteri on hemmottelupakkaus aikuiseen makuun.

Tutustu Pukkan teekalenteriin >>


Superfudgio: Vegaaninen luomusuklaakalenteri


Laiskiaisen kuvilla ja mahtavalla maullaan asiakkaitamme ihastuttaneita vegaanisia toffeita valmistava Superfudgio on tänäkin vuonna loihtinut luomusuklaakalenterin, joka on paranneltu versio viimevuotisesta. Tämä herkullinen kimara on taatusti vegaaninkin mieleen. Suklaayllätyksiä tarjoileva joulukalenteri on iso ilo niin silmille kuin makuaistillekin!

Tutustu Superfudgion luomusuklaakalenteriin >>


Organic Health: Vegaaninen luomusuklaakalenteri


24 kappaletta huikean herkullisia luomusuklaakonvehteja helisyttelee makuhermoja tässä upouudessa vegaanisessa suklaakalenterissa. Anna ylellisen makuisten nautintojen tehdä joulun odotuksesta suurta juhlaa!

Tutustu Organic Healthin luomusuklaakalenteriin >>

Katso lisää joulukalentereita >>