Parempien valintojen joulukalenterit 2023

Raakasuklaajoulukalenteri, teejoulukalenteri vai parempia välipaloja-joulukalenteri? Joulun odottaminen on kaksin verroin hauskempaa, kun päiviä voi laskea herkkujoulukalenterin tahdissa. Keräsimme yhteen Ruohonjuuren hyvää tekevät, tämän vuoden kiinnostavimmat adventtikalenterit.
Parempien valintojen joulukalenterit 2023

Klassinen suklaakalenteri - luomuna, tietysti!

Joulukalenteri suklaa luomu 2023

1. Goodio Joulukalenteri, luomusuklaa

Jotkut toiveet toteutuvat jo ennen joulua: kaikkien suklaakalentereiden kuningatar Goodion adventtikalenteri vie herkulliselle makumatkalle luomusuklaan maailmaan. Goodion suklaat valmistetaan käsityönä Helsingissä, ja niissä käytetyt ainesosat ovat luomua, raakaa ja pääosin villinä kasvavia luonnonantimia. Täydellinen lahja suklaan ystäville (tai itselle).

Kaakaopavut ja muut ainekset jauhetaan kivimyllyissä, mikä antaa suklaamassalle samettisen ja rikkaan maun, kunnioittaen kaakaon alkuperää.

2. Foodin Raakasuklaajoulukalenteri, luomu

Miltä kuulostaa perinteisiä suklaakalentereita ravintorikkaampi joulukalenteri? Foodinin joulukalenterin luukuista paljastuvat raakasuklaayllätykset, joiden joukosta löytyy mm. pähkinöitä, kuivattuja marjoja ja hedelmiä. Tämä kokonaan Suomessa valmistettu, raakasuklaan ystäville suunniteltu kalenteri tarjoaa uniikkeja jouluisia makuelämyksiä. Kaikki kalenterin sisältämät tuotteet ovat 100% luomua ja vegaanisia, ja jokainen luukku on erilainen.

Teenjuojalle

 Teejoulukalenteri luomu 2023 clipper pukka

1. Clipper-teejoulukalenteri

Clipperin teejoulukalenteri sisältää 12 erilaista luomuteetä ja -yrttihauduketta. Kompaktin kokoinen kalenteri avautuu söpöksi teeautomaatiksi, josta joulukuisen aamun tai illan teeyllätys on helppo napata - hauduta kuppiin höyryävää teetä ja nauti uusista makuelämyksistä.

2. Pukka Teejoulukalenteri Days of Joy

Lakritsia ja kanelia vai kamomillaa, vaniljaa ja hunajaa? Puhtaimmista luomuyrteistä valmistava Pukkan seinälle ripustettava teejoulukalenteri on jokavuotinen, odotettu klassikko. Vuoden 2024 kalenteri tekee teenystävän joulun odotuksesta erityisen mukavaa: Pukkan teejoulukalenteri sisältää 24 erilaista luomuteetä jokaiselle joulunodotuksen päivälle.

 

Joulun odotusta välipalojen muodossa

Foodin paremmat välipalat joulukalenteri 2023

Foodin Paremmat välipalat-joulukalenteri

 

Emme voisi rakastaa tätä konseptia enempää: Jyväskyläläinen perheyritys Foodin tarjoilee terveellisiä ja herkullisia välipaloja joulukalenterin muodossa. Koko perheelle sopiva Paremmat välipalat-joulukalenteri sisältää erilaisia proteiini- ja välipalapatukoita sekä maistuvia naposteltavia, kuten evässekoituksia, pähkinöitä ja raakasuklaalla kuorrutettuja marjoja ja hedelmiä. Kaikki joulukalenterin yllätykset löytyvät myös kaupasta sellaisinaan - täydellinen tapa löytää uusia välipalasuosikkeja, sanoisimme!


Katso kaikki joulukalenterit täältä