Tipaton tammikuu: Juo rauha vatsallesi!

Tipaton tammikuu ei tietenkään ole ankeilun aikaa juomarintamallakaan. Ruohonjuuresta löytyy kahmalokaupalla toinen toistaan uljaampia kulauteltavia, jotka eivät maksaa rasita tai tee huomista huonommaksi. Uusinta uutta mahtijuomarintamallamme ovat Lo Bros -sarjan kombuchat ja omenasiiderietikkapohjaiset juomat.
Tipaton tammikuu: Juo rauha vatsallesi!

Tipattoman tammikuun hyödyt ovat lukuisat: esimerkiksi kroppa puhdistuu, aineenvaihdunta normalisoituu, maksa saa lepotauon, unenlaatu paranee ja mielikin saattaa virkistyä.

Alkoholittomat juomavaihtoehdot nostavat suosiotaan niin meillä kuin maailmallakin - etenkin nuorten aikuisten keskuudessa. Esimerkiksi Englannissa ja Australiassa Lo Bros -kombuchat ovatkin päässeet useiden baariketjujen valikoimiin eikä ihme, sillä yhä useampi tahtoo säilyttää täyden toimintakykynsä yön sankarina viipotellessaan. Kun monet kombuchamerkit brändäävät itsensä laadukkaammiksi virvoitusjuomiksi, Lo Bros haastaa rohkeasti alkoholipitoisetkin kulauteltavat. Humaltumisen sijaan haetaankin nyt hyvää oloa.

Lo:n veljesten väsäämä kombucha on elävä juoma, joka virvoittaa sekä kehoa että mieltä. Hyvinvointia lisäävä, kroppaakin puhdistava kombucha on probioottirikas kulauteltava, joka saa suolistosi pikkuapulaiset (joita bakteerikannaksikin kutsutaan) voimaan paremmin. Suoliston kuntoa kohottamalla kombuchan nauttiminen vaikuttaa suotuisasti myös vastustuskykyyn - ja muutenkin hyvinvointiin varsin kokonaisvaltaisesti.

Lo Bros -kombuchoissa erityistä on niiden vähäsokerisuus: niissä on vain viidesosa joidenkin kombucha- juomien sokerimäärästä. Sokerin määrä on saatu minimoiduksi pitkän fermentoinnin ansiosta.

Mistä kaikki alkoi? Lo:n veljekset (The Lo brothers) kasvoivat perheessä, jossa laadukas ruoka ja juoma olivat sydämen asioita. Kasvettuaan aikuisille veljekset perustivat Lo Bros -nimisen yrityksen, kenties juurikin tuon oikeaa ruokaa ja rehellistä ravintoa painottavan kotikasvatuksensa tuloksena. Lo:n veljekset alkoivat valmistaa aluksi pieniä määriä kotitekoista kombuchaa pikkuruiselle, mutta uskolliselle melbournelaisjoukolle. Sana voittamattomista voimajuomista levisi pian laajemmalle, jonka myötä tuotanto laajeni ympäri Australiaa ja Uutta Seelantia.

Ruohonjuureen Lo Bros -mahtijuomat saapuvat Englannissa, jossa niitä valmistetaan Lo:n veljesten alkuperäisillä resepteillä.

Lue Lo Bros-kombuchojen tarina >>

Osta Lo Bros-kombuchat Ruohonjuuren verkkokaupasta >>