Teatiamo: Dildojen aatelia – nyt Ruohonjuuresta

Ruohonjuuren verkkokaupassa myynnissä ovat nyt TeaTiamo -sarjan esteettiset dildot, jotka on valmistettu käsityönä aidoista luonnonmateriaaleista.
teatiamo

Seksi ei ole välineurheilua - se lienee kaikille itsestäänselvyys. Hekuman huipulle voi vallan mainiosti kivuta käden käänteessä ilman apuvälineitäkin. Jotkut poimivat seksikumppaninsa kaupan hedelmä- ja vihannesosastolta - toiset taas varustautuvat varta vasten suunnitelluilla vehkeillä, joita niitäkin löytyy moneen junaan.

Ruohonjuuren verkkokaupassa myynnissä ovat nyt TeaTiamo -sarjan esteettiset dildot, jotka on valmistettu aidoista luonnonmateriaaleista. Nämä kemikaalittomat elämänkumppanit tuovat piristystä itsellisiinkin seksihetkiin. Annetaan Tea Latvalan kertoa dildoistaan lisää!

Mistä idea luonnonmateriaaleista valmistettuihin dildoihin kirposi?

- Ystävän veli oli perustamassa sahaa Pohjanmaalle. Olin piirrellyt tiettyä muotoa paperille ja sanan saha jälkeen tapahtui päässäni “klik-efekti”. Aloin tutkia puulajeja ja mahdollisuuksia ja testata viimeistelyjä. Halusin suunnitella ja tuottaa jotain luonnollista ja kaunista pvc:llä kyllästetyn tuotevalikoiman rinnalle, TeaTiamo-dildojen “äiti” Tea Latvala kertoo.

- Puu oli materiaalina itselle entuudestaan toki tuttu. Omat vanhempani työskentelivät Kurikan Puunjalostustehtaalla yli 20 vuotta. Useat markkinoilla olevat dildot ja vibraattorit sisältävät paljon materiaaleja, jotka ovat myrkyllisiä ja aiheuttavat allergisia reaktioita. Silti näitä ostetaan ja käytetään paljon. Tavoitteenani oli suunnitella sellainen tuote, joka hyvin pidettynä on elinikäinen kumppani.

Dildobisnekseen lähteminen ei tokikaan ollut Latvalalle itsestäänselvä juttu vaan hommiin johti varsin poikkeuksellinen polku.

- Tapasin Miamissa meedion, joka sanoi minulle ”I see dildos in beautiful boxes”. Ajattelin, että mitä ihmettä? Apua! Palattuani Suomeen suunnittelin visuaalista maailmaa TeaTiamo:lle ja ajattelin, että suunnittelen alusvaatteita ja silkkiasuja, koska olen koulutukseltani taiteen maisteri vaatesuunnittelu- ja pukutaiteen puolelta. Nimi Tea Ti Amo tuli italialaiselta pariskunnalta, jotka kannustivat minua suunnittelemaan vaatemallistoa. Olin vielä työsuhteessa tammikuun puoliväliin 2016 ja sen jälkeen antauduin täysin tälle dildodiilerikutsumukselle. Jotenkin asiat vaan etenivät niin, että Teatiamo Industries Oy aloitti virallisesti toimintansa tuolloin, Latvala taustoittaa.

Miten TeaTiamo -dildot eroavat markkinoilla olevista vaihtoehdoista?

- Jokainen dildoni on täysin yksilöllinen, koska jokainen puu ja puunsyy on yksilöllinen. Ei ole olemassa kahta samanlaista dildoa. TeaTiamo -dildot voidaan jättää esille myös esteettisyytensä vuoksi. Muoto on aerodynaaminen ja samassa dildossa on kaksi eri paksuutta. Kunkin oman mieltymyksen mukaan molemmat päät ovat käytettävissä. Pinnoite on testattu ja tutkittu sellaiseksi, että se kestää aikaa ja kulutusta. Pinnoite tekee puun pinnalle kauniin lasimaisen kerroksen ja näin tuotetta voi käyttää kaikkien vartaloöljyjen ja liukuvoiteiden kanssa. Puu on materiaalina kova, mutta eri puulajit resonoivat energiaa mm. koivu symboloi uutta alkua, akaasia symboloi rohkeutta ja puhtautta sekä pähkinäpuu hedelmällisyyttä, Tea opastaa.

TeaTiamo -sarjan suosituimmaksi tuotteeksi on noussut koivusta valmistettu dildo.

- Uskon, että tarinat “Koivuniemen herrasta” ovat ratkaisevia tämän tuotteen suosiossa, latvala ounastelee pilke silmäkulmassaan.

Latvalalla itsessään käytössä on toki dildo poikineen. Omaksi suosikikseen hän mainitsee akaasiasta valmistetun, marmoriseltä näyttävän version, jonka pinta tuntuu elävältä.

- Suosittelen TeaTiamo-tuotteita ihmisille, jotka arvostavat suomalaista muotoilua, kestävyyttä, luonnollisuutta ja laatua, Tea mainostaa ja kertoo samaan hengenvetoon dildojaan ostettavan runsain määrin esimerkiksi lahjoiksi tupareihin, häihin- ja myös toki huumorilahjoiksi. Mutta aivan ehdottomasti korkealaatuiset dildot ovat iso ilo myös itselle.

Lue myös:

Vipinää vällyjen väliin!