Sweet Revolution - juo itsesi entistäkin ehommaksi!

Nappaa makuhermojasi helisyttelemään nyt Ruohonjuuresta kookosmaitopohjaiset elämykset: Kurkuma latte-, Matcha latte- ja Reishi latte-jauheet. Niistä loihdit käden käänteessä huikean herkullista terveysjuomaa päiviäsi piristämään!
Sweet Revolution latte juomatMarraskuun loppumetreillä Ruohonjuuren hyllyille ampaisivat kohutut ja kehutut Sweet Revolution-sarjan juoma-ainekset. Makuhermojasi helisyttelemään ovat talvenkin kunniaksi tarjolla kookosmaitopohjaiset elämykset: Kurkuma latte-, Matcha latte- ja Reishi latte-jauheet. Niistä loihdit käden käänteessä huikean herkullista terveysjuomaa päiviäsi piristämään!Reishi latte -juoma-aines on tuote, jossa terveellisyys ja herkullisuus paiskaavat kättä! Kyseessä on reishin terveysvaikutuksia helposti nautittavassa muodossa tarjoileva mainion makuinen juoma, joka lämmittää sekä kehoa että mieltä. Juoman sisältämä reishi stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa vastustuskykyä.Mahtavan makuisen Matcha latte-aineksen matcha-jauhe on hyvin hienoksi jauhettua vihreää teetä parhaimmillan - ja yhdistettynä lempeän kermaiseen kookosmaitojauheeseen makuelämys vie melkein kielen mennessään! Vihreä tee (Camelia sinensis) edistää tutkitusti mm. sydämen, luiden ja suun terveyttä sekä avittaa painonhallintaa. Matcha latte on siis paitsi unelmainen makunautinto, myös varsin terveellinen kulauteltava.Sweet Revolution-sarjan kurkuma latte -juoma-aines on tuote, jossa terveellisyys ja herkullisyys toden totta paiskaavat kättä!  Kyseessä on kurkuman terveysvaikutuksia helposti nautittavassa muodossa tarjoileva mausteinen juoma, joka lämmittää sekä kehoa että mieltä - ja tukee elimistön vastustuskykyä.

Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, joka kannattaa oitis napata "sisäiseksi sankarikseen".  Tämän juoma-aineksenkin sisältämä kurkumiini pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia. Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma käyttöösi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.

Kaikki Sweet Revolution-tuotteet löydät luonnollisesti Ruohonjuuren myymälöistä sekä verkkokaupasta.