Suomalaisten kehuma, fermentaation helmi!

Appelsiininmakuinen, huikean suosion saavuttanut RegulatPro Metabolic on vitamiineilla ja mineraaleilla täydennetty jymyvalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja. Regulat on valmistettu luomulaatuisista raaka-aineista. Regulatin monipuoliset vaikutukset näkyvät mm. kasvaneena energisyytenä.
Huikean suosion saavuttanut RegulatPro Metabolic on vitamiineilla ja mineraaleilla täydennetty jymyvalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja.
”Tässä on loistava entsyymijuoma, oikeastaan paras, jonka tiedän!!” Näin huudahtaa Pia Happonen innoissaan hyvinvointiryhmässä kirjoittamassaan postauksessa. Ryhmässä on kymmeniä tuhansia jäseniä ja Pian postauksesta alkaa vilkas keskustelu tuotteesta. Kommenttien perusteella tuotteen hyödyt on kokenut moni muukin. Positiivisia kommentteja tulee toinen toisensa perään.

Pia käytti ensimmäisen kerran Regulatpro Metabolic -tuotetta loppuvuonna 2019 ja sai siitä itselleen paljon hyötyjä. Ryhmäläisille Pia kertoo omin sanoin, että: 

”Mulla se on auttanut iho-ongelmiin ja ennen kaikkea aineenvaihdunta on parantunut nollasta sataan.”

Fermentoidut tuotteet ovat monelle tänä päivänä jo tuttuja, ja niiden positiiviset vaikutukset mm. vatsan hyvinvointiin on yleisesti tiedossa jo vuosikausien ajalta. Regulatpro on luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä, ainutlaatuisella ja patentoidulla kaskadifermentaatio-menetelmällä valmistettu mahti tiiviste. Kaskadifermentaatio-menetelmällä kasvipohjaiset ainesosat hajotetaan maitohappobakteerien avulla pieniksi osasiksi. Menetelmän vaiheet jäljittelevät kehon omaa ruuansulatusprosessia, jossa kasvikset pilkkoutuvat pienempiin ja paremmin imeytyviin osiin. Lopputuloksena ravintoaineiden pieniksi pilkkoutuneet partikkelit aloittavat imeytymisen jo suun limakalvoilta.

Regulatpron terveyshyödyt ovat hyvin monipuolisia sillä onhan se valittu kertaalleen vuoden terveystuotteeksi


Ota aurinkoisen appelsiininmakuinen Regulatpro Metabolic käyttöön, kun tuntuu, että väsymys ottaa vallan tai niiskutat enemmän kuin räpäytät. Tiiviste tarjoilee nimittäin lisäenergiaa ja lisää vastustuskykyä esimerkiksi flunssa-aikaan. Valmisteen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet auttavat edistämään mm. normaalia energia-, hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa, kynsien ja hiusten pysymistä normaaleina (sinkki, magnesium), normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa (kromi), normaaleja psykologisia toimintoja (B12-vitamiini, folaatti) sekä jaksamista. Tuote myös auttaa vähentämään uupumusta sekä väsymystä (C-, B6- ja B12-vitamiini, riboflaviini). 

Pia on yksi monista, jotka ovat kehuneet Regulatpro-tuotteita. Hän lopettaa kirjoituksensa sydänhymiöihin ja sanoihin:

”Lämmin suositus.”

Regulatpro-tuotteista löytyy perinteinen Regulatpro Bio ja Regulatpro Metabolic.