Stressi ei katso ikää!

Nuorellakin ihmisellä tulee elämässä vastaan stressaavia tilanteita, jotka kannattaa tunnistaa ja hoitaa ajoissa. Pitkittynyt stressi alkaa häiritä unta ja tekee ihmisestä ärtyneen. Myös ylipainon kehittymisen riski kasvaa. Stressin oireita voi onneksi kuitenkin hoitaa.
Samuel Glassar kuva Topi Markovaara
Samuelin kuva: Topi Markovaara

Samuel Glassar on Vaasasta Helsinkiin muuttanut sarjayrittäjä, joka valo- ja videokuvausten rinnalla tekee intohimoisesti sisältöä sosiaaliseen mediaan aiheinaan mm. oman polun kulkeminen, hyvinvointi ja yrittäjyys.

- Lisäksi teen brändäys- ja markkinointikonsultointia, mallin hommia ja näyttelen, Samuel kertoo.


Milloin koit stressiä ensimmäisiä kertoja? Miten se ilmeni?

- Haha! Varmaan lapsena, kun elämäni koostui pelkästään jalkapallosta ja minun piti olla vaatimattomasti paras - tähtäsin ammattilaisen uraan. Yrittäjyysurallani koin vahvasti stressiä, kun ensimmäistä kertaa otin rahaa valokuvaamisesta. Se oli ankaran jännittävää epävarmalle nuorelle miehelle ja sitä jatkui vuosia aina kuvauskeikalle mennessäni, Glassal valottaa.

- Koin vahvasti "huijari-syndroomaa", koska en suostunut menemään kouluun tai "oikeisiin töihin" vaan opiskelin itsenäisesti sadoista kirjoista yrittäjyyteen, myyntiin ja markkinointiin liittyen oppeja maailman menestyneimmiltä yrittäjiltä. Minulla on ollut aina vahva motivaatio yrittäjyyteen, koska olen tiukassakin tilanteessa arvostanut vapautta ja itsenäisyyttä turvallisen työpaikan sijaan, yrittäjyyteen liittyvistä epävarmuuksista huolimatta.


Harmonia KSM66
Samuelin stressiin löytyi onneksi apua - Ruohonjuuren hyllyiltä
Törmäsin sattumalta tuotteeseen Ruohonjuuren hyllyvälikössä käveleskellessäni.

Tiesin ennestään jo hyvin ashwagandhan vaikutuksista, hän toteaa.

Mitä konkreettisia vaikutuksia olet huomannut Harmonia KSM66:aa käyttäessäsi?


- Olen kofeiiniherkkä, mutta pidän kahvista. KSM66 poisti samantien minulta kaikki kofeiinin negatiiviset vaikutukset. Lisäksi elän kohtalaisen kuormittavaa arkea välillä ja niihin tilanteisiin olen huomannut kuinka Harmonia KSM66 on auttanut jaksamaan ja olemaan stressaamatta turhista asioista. Pysyn rauhallisempana ja tasapainoisempana, kun Harmonia KSM66 virtaa suonissani, Samuel maalailee.

- Minua ei haittaa hehkuttaa tätä tuotetta, koska vaikutukset ovat itselläni olleet parhaita, mitä olen ravintolisistä koskaan saanut. On myös erittäin positiivista, että luontaistuotteita on alettu tuottamaan tutkimustulosten perusteella, tämä on hyvä suunta.

Samuel suositteleekin KSM66-ashwagandhaa kaikille, jotka jännittävät tai stressaavat. Kokeile ja katso miten supersuosittu ravintolisä toimii sinulle!

Osta Harmonia KSM66 omaksesi tästä >>