Schindelenmineraalijauhe saa rauta-arvot ja mineraalivarastot kuntoon!

Schindelen mineraalijauhe auttaa saamaan rauta-arvot ja mineraalivarastot kuntoon. Lue blogistamme lisää tästä terveyttäsi tukevasta mahtijauheesta!
Schindelen mineraalijauhe

Saatko riittävästi mineraaleja? Ravinnosta saatavat mineraalit ovat välttämättömiä elimistömme toiminnalle. Ruoassa on lukuisia maaperästä lähtöisin olevia alkuaineita, eli mineraaleja, joita tarvitaan kudosten rakenteisiin sekä entsyymien toiminnan ja aineenvaihdunnan ylläpitämiseen. Mm. stressi kuluttaa kuitenkin normaalia enemmän elimistön mineraaleja, jolloin se yhdistettynä ravinneköyhään ja yksipuoliseen ruokavalioon tai ruuan imeytymisongelmiin, voi aiheuttaa ongelmia mineraalien riittävän saannin suhteen.

Myös  ruuasta saatavat mineraalimäärät ovat pienentyneet tehomaatalouden ja siten köyhtyneen maaperän myötä. Nykyään mineraalien merkitys terveydellemme onkin korostunut ja moni kärsii niiden puutoksesta.

Mineraalipuutokset oireilevat monin tavoin mm. väsymyksenä, heikentyneenä yleiskuntona, hermostuneisuutena, ihon kunnon heikkenemisenä, kynsien halkeiluna, hiustenlähtönä ja lihaskramppeina.

Schindelen mineraalijauhe - Ainutlaatuinen mineraaliesiintymä

Schindelen mineraalijauhe on luonnollinen, vulkaaninen kivijauhe, joka sisältää lukuisia keholle välttämättömiä mineraaleja, joista erityisen paljon rautaa. Schindelen rikas mineraaliesiintymä Itävallassa löydettiin sattumalta 1980-luvulla Robert Schindelen havainnoiden ja tutkimusten johdosta, kun jauhe levittyään sateiden mukana lähiympäristöön sai kaadettaviksi määrätyt puut heräämään takaisin henkiin. Kyseinen mineraaliesiintymä on ainoa laatuaan koko maailmassa ja saanut siksi tavaramerkkioikeuden ja se on palkittu Itävallan tiedeministeriön toimesta. Lukuisat positiiviset käyttökokemukset ympäri maailman ovat tehneet tuotteesta erittäin suositun luontaisen mineraalien lähteen.

Schindelen-jauhe sisältää hienoksi jauhettua ja hyvin imeytyvää 100% kivijauhetta. Raaka-aineet kaivetaan maasta mekaanisesti ja puhtaasti, jonka jälkeen ne jauhetaan hienoksi jauheeksi. Tuotteen valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja tai räjähteitä ja tuotteen koostumusta sekä hygieenisyyttä valvotaan ja tutkitaan säännöllisesti.

Jopa 18 luonnollista mineraalia!

Schindelen monipuolinen ja erittäin riittoisa mineraalijauhe sisältää erityisen runsaasti mm. rautaa, piitä, mangaania ja kromia. Rauta edistää normaalia kognitiivista toimintaa ja

normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia hapen kuljetusta kehossa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostusta sekä edistää normaalia

immuunijärjestelmän toimintaa. Rauta auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumista sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Mangaani puolestaan edistää luuston pysymistä normaalina ja normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä edistää sidekudosten normaalia muodostumista ja solujen suojaamista hapetusstressiltä. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa.

Schindelen mineraalijauhe, koostumus:

Per 100 g 2 Päiväannosta 6 g

Pii 56900 mg 3414 mg

Magnesiumoksidi 850 mg 51 mg 14%*

Rauta 350 mg 21 mg 150%*

Alumiini 260 mg 15,6 mg

Kalsiumoksidi 119 mg 7,14 mg 0,9%*

Kalium 56 mg 3,36 mg 0,17%*

Fosfori 14,5 mg 0,87 mg 0,12%*

Mangaani 12,9 mg 0,77 mg 38,5%*

Natrium 12 mg 0,72 mg

Sinkki 7,2 mg 0,43 mg 4,3%*

Kupari 1,9 mg 0,114 mg 11,4%*

Barium 1,6 mg 96 µg

Kromi 570 µg 34,2 µg 85,5%*

Nikkeli 0,49 mg 29,4 µg

Vanadiini 0,44 mg 26,4 µg

Koboltti 0,38 mg 22,8 µg

Titaani 0,32 mg 19,2 µg

Boori 0,1 mg 6 µg

Molybdeeni 0,1 mg 6 µg 12%*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta per 2 päivän annos

Koska Schindelen mineraalijauhe on luonnontuote, sen mineraalipitoisuudet voivat hieman vaihdella. Schindelen mineraalijauheessa on 7,8 mg alumiinia per päiväannos. Alumiini on huonosti imeytyvässä muodossa ja siitä vain 3,5% on liukenevassa muodossa.

Schindelen mineraalijauhe, käyttö:

0,5 mittalusikallista (3g) Schindelen -mineraalijauhetta päivässä veden kera. Schindelen -mineraalijauhetta voidaan antaa myös eläimille ja kasveille. 1 tl vasta yhtä mittalusikallista. Mittalusikka on voinut painautua kuljetuksessa purkin pohjalle.

Juo paljon vettä. Jotta saat raudan imeytymisestä täyden hyödyn, älä juo vihreää teetä, kahvia tai maitoa 1- 2 tuntiin. Uloste voi värjäytyä mustaksi aineenvaihduntajätteiden ja imeytymättömän raudan vaikutuksesta.

HUOM! Raudan tarve lisääntyy erityisesti naisilla raskauden ja kuukautisten aikana, jolloin raudan saantiin kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota. Hemokromatoosia sairastavien henkilöiden ei tule käyttää valmistetta.

Valmistaja: Robert Schindele GesmbH Itävalta

Maahantuoja: Harjuhovi Oy

Osta Schindelen mineraalijauhe Ruohonjuuren verkkokaupasta >>