Ruohonjuuri avautuu Jyväskylään: paikallista yhteistyötä ja parempia valintoja

Jyväskylässä odotetaan jo innolla Ruohonjuuren myymälän avautumista kauppakeskus Seppään torstaina 26.10.2017.
Ruohonjuuri Jyväskylä
Jyväskylässä odotetaan jo innolla Ruohonjuuren myymälän avautumista kauppakeskus Seppään torstaina 26.10.2017.  Avajaistohinoissa klo 8.00 alkaen tullaan palkitsemaan yli tuhat ensimmäistä asiakasta tuoteyllätyksellä - saapuuhan Ruohonjuuri Jyväskylään juurikin runsaiden asiakastoiveiden innoittamana.

“Joka puolelta on tullut paljon huikean innostunutta palautetta. Ihmiset ovat erityisen innoissaan tulevasta valikoimastamme, koska kaikkia erikoistuotteitamme ei ole aiemmin saanut kovin helposti Keski-Suomesta”, luomuruokaan, superfoodeihin, terveystuotteisiin ja luonnonkosmetiikkaan erikoistuneen Ruohonjuuren Jyväskylän myymäläpäällikkö Juuso Autere iloitsee.


Jyväskylän Ruohonjuuressa erikoisuutena on paikalliseen yhteistyöhön panostaminen. Esimerkiksi jyväskyläläisen perheyrityksen Foodinin kanssa Ruohonjuuri tekee käsi kädessä työtä parempien valintojen puolesta. Yhteisenä tavoitteena on, että useammilla ihmisillä olisi mahdollisuus löytää helposti laadukkaita, ravintorikkaita ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita. Jyväskyläläinen Hiisi-panimon kanssa yhdessä kehitetty, mm. kotimaisesta tyrnistä arominsa ammentava Ruohonjuuri-olut puolestaan kypsyy kurkkuihin kipattavaan kuntoon marraskuun alkupuolella.


“Ruohonjuuren yhtenä tarkoituksena on tukea suomalaisia pienyrityksiä ja innolla odotammekin, mitä kaikkea yhteistyötä voidaankaan tehdä Keski-Suomessa. Itse olen erityisen innostunut Äänekosken Liimattalasta tulevista Raitaniemen marjatilan tuotteista. Kun kotimaisia marjajauheita ripottelee smoothien sekaan tai puuron päälle, saa valtavan määrän ravintoaineita helposti hyvinvointinsa tueksi”, Juuso Autere hehkuttaa.


“Keski-Suomi on täynnä huikeita mahdollisuuksia ja innovatiivisia pienyrityksiä. Me Ruohonjuuressa olemme tottuneet menemään vinhaa vauhtia eteenpäin, kekseliäästi ja aikaamme seuraten. Vain taivas - jos sekään - on rajana yhteistyömahdollisuuksien suhteen”, Ruohonjuuren markkinointipäällikkö Johanna Koskinen iloitsee.


 


Ruohonjuurelle Jyväskylä on aivan erityinen kaupunki, koska moni yrityksen työntekijöistä on asunut siellä. Jyväskylä on vireä kulttuuri- urheilu-  ja opiskelijakaupunki, joten Jyväskylän myymälälle haluttiin tehdä erilainen lanseeraus kuin muihin myymälöihin on perinteisesti tehty.


“Kiitokseksi siitä, että meitä on toivottu niin paljon Jyväskylään, järjestämme asiakkaillemme 4.11. avajaiskeikan, jossa esiintyy paikallista parhaimmistoa: Litku Klemetti ja Muuan Mies”, kertoo Johanna Koskinen.


Koska toiveena on, että  ihan kaikki Ruohonjuuren työntekijät ovat mukana Jyväskylän myymälän avaamisessa, järjestetään Ruohonjuuren virkistyspäivät samana päivänä Jyväskylässä ja lauantaina iltapäivällä samana päivänä luvassa on kävelykadulla yllätysperformanssi.


Aluksi Jyväskylän Ruohonjuuri työllistää kuusi ihmistä ja muutaman ekstraajan eli tarvittaessa työhön kutsuttavan.


“Tarkoituksena on tietenkin tehdä Jyväkylän Ruohonjuuresta niin suosittu, että voidaan palkata toinen mokoma lisää”, Juuso Autere suunnittelee.


Lisätietoa:


Ruohonjuuri Oy, markkinointipäällikkö Johanna Koskinen, 050 337 0072, johanna.koskinen@ruohonjuuri.fi


Ruohonjuuri Oy, myymäläpäällikkö Juuso Autere,  044 739 1735, juuso.autere@ruohonjuuri.fi