Ruohonjuuri avataan Jyväskylään tänä syksynä (2017)!

Keski-Suomi saa ensimmäisen Ruohonjuurensa, kun kauppakeskus Seppään avataan upouusi Ruohonjuuri - asiakkaiden vuolaiden toiveiden tuloksena.

Ruohonjuuri avataan Jyväskylään tänä syksynä (2017)!


Jyväskylän Ruohonjuuressa tullaan panostamaan erityisesti paikallisten yritysten tukemiseen ja paikalliseen yhdessätekemiseen. Muun muassa jyväskyläläisten Foodinin, Paahtimo Pavun ja Hiisi-panimon kanssa hommat ovat jo vahvasti käynnissä.

Jyväskylän Ruohonjuureen palkataan 5-6 työntekijää. Tämän jälkeen ruohonjuurelaisia on jo 170.

Ruohonjuuren pyrkimyksenä on olla edelläkävijä niin ajan hermolla olevassa tuotevalikoimassa, asiakaspalvelussa, wow-kokemusten luomisessa kuin visuaalisessa ostokokemuksessakin. Jyväskylään avattavan Ruohonjuuren myymäläsuunnittelusta on vastannut suunnittelutoimisto Amerikka, jonka mukaan vetovoimaisin ostokokemus syntyy kivijalassa. Ruohonjuuren pyrkimyksenä on tuoda tuotteiden ja palvelun kautta iloa ja elinvoimaa asiakkailleen.

Ruohonjuuri Oy  on luomuruokaan, superfoodeihin, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuren missiona on tarjota asiakkailleen iloa ja elinvoimaa. Ruohonjuuri on kasvanut viime vuosina vahvasti, uusia myymälöitä on perustettu ja liikevaihto on petraantunut vuosittain 20-30%.

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Arto Ranta-aho p. 050-3730 330,  arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi, www.ruohonjuuri.fi

Pienestä mökistä se alkoi

Alussa oli ruoho ja juuri - ja valtava määrä maailmaa syleilevää rakkautta. Oli enemmän aatetta kui rahaa- ja enemmän intoa kuin taitoa. Ruohonjuuren toiminta aloitettiin 1982 pienessä mökissä Helsingin keskustassa, vapaaehtoisvoimin. Sitä myytiin mitä saatiin ja hinnat vedettiin iloisesti hatusta. Ruohonjuuren historian varrella ovat roihunneet sekä rakkaus että makasiinit.
Vuosien varrella, lukuisten kokemusten siivittämänä jalostui ajatus siitä, että maailmaa saa parannetuksi suuremmin harppauksin ammattimaisemman työskentelyn avulla. Niinpä toimintoja tuotevalikoimasta henkilökunnan koulutukseen ja johtamiseen alettiin aktiivisesti kehittää.


Ruohonjuuren alkuaskelista kumpuaa nykyisessäkin työskentelyssä näkyvä rakkaus ja intohimo - sekä maailmaa syleilevä fiilis, joka ilmenee niin tuotevalikoimassa, asiakaspalvelussa kuin henkilöstön hellässä hallinnassa.
Ruohonjuuri laittaa hyvän kiertämään. Joka ikinen päivä lahjoitamme sekä tuotteita että rahaa hyvätekeväisyyteen. Kerran vuodessa jaamme Ruohonjuuri-palkinnon ja -apurahat kestävää kehitystä edistäville hankkeille.


Toimintaamme viitoittaa unelma paremmasta maailmasta. Tahdomme tuoda asiakkaidemme elämään sekä iloa että elinvoimaa ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa. Ruohonjuuri on rohkea edelläkävijä, jonka luomaa polkua on turvallista tallustaa.