Ruohonjuuren parhaat tuotteet 2020

Ruohonjuuren henkilökunta äänesti vuoden parhaat tuotteet, joista voit lukea lisää tästä jutusta. Tänä vuonna valinnoista korostuivat kotimaisten pienyritysten taidonnäytteet ja hyvinvointia lisäävä hemmottelu.
Ruohonjuuren parhaat tuotteet 2020

Paras kylmä juoma:
The Good Guys Kombuchat

The Good Guys -sarjan artesaanikombuchoissa maistuu rakkaus laadukkaisiin raaka-aineisiin ja kunniakkaaseen kombuchaperinteeseen. Pirkkalalaisen pienyrityksen pieteetillä valmistamien luomukombuchojen makuvalikoima on niin laaja, että jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa. Kunnioitusta herättää myös The Good Guys:in aktiivinen tuotekehitys, jonka ansiosta villejäkin variantteja saadaan makuhermoja helisyttelemään.”

Paras ravintolisä:
Harmonia KSM66 -ashwagandha

“Ei ole mikään ihme, että KSM66-ashwagandha on jo parin vuoden ajan ollut Ruohonjuuren suosituin ja kehutuin ravintolisä. KSM66-ashwagandha todella tekee sen, minkä lupaa: stressiä lievittävän ja unenlaatua parantavan vaikutuksen todella huomaa.”

KSM66-ashwagandha on jo parin vuoden ajan ollut Ruohonjuuren suosituin ja kehutuin ravintolisä.

Paras superfood:
Pesosen Mehiläistarhat Propolis

Pesosen Mehiläistarhojen propolis on “lääkekaappi” pienessä pullossa. Antibakteerinen propolis on monikäyttöisyydessään ylivertainen: se on karhean kurkun ylin ystävä ja hammaspeikon kauhistus, jota voi käyttää myös ulkoisesti esimerkiksi haavojen hoidossa ja hyönteisten puremien hoidossa.”

Paras lämmin juoma:
Foodin Flow-kaakao ja Flow-kahvi

“Funktionaaliset Flow-kaakao ja Flow-kahvi tuunaavat juomakokemukset uusiin ulottuvuuksiin. Aivoja ja makunystyröitä kutkuttelevilla aineksilla ryyditetyt jymyjuomat tuuppaavat hymyn huulille ja elinvoimaa elämään!“

Paras ruokatuote:
Terra Creta Oliiviöljy

Terra Creta -oliiviöljyn korkean laadun maistaa heti. Tämä luomulaatuinen extra-neitsytoliiviöljy on viljelmille asti jäljitettävä, alkuperäsuojattu, lempeän aromikas öljy. Maailmalla palkittu Terra Creta on jokapäiväinen keittiökumppani, joka nostaa ateriat arjen yläpuolelle.”

Paras ihonhoitotuote:
Evolve Tuhkimo-kasvoöljy

“Asiakkaidemme suursuosikiksi kivunnut Tuhkimo-kasvoöljy tekee taikojaan öiseen aikaan, kun sinä nukut. Ylellisen tuntuinen, korjaava ja kosteustasapainoa parantava kasvoöljy virvoittaa nuutuneenkin uuteen kukoistukseensa.“

Ylellisen tuntuinen, korjaava ja kosteustasapainoa parantava kasvoöljy virvoittaa nuutuneenkin uuteen kukoistukseensa.

Paras hiustuote:
Khadi Wonder Hair Tonic -hiusvesi

Wonder Hair Tonic on tukkataikuri parhaasta päästä. Hiuksia voimistava hoitovesi lisää ryhtiä, tuuheutta ja vahvuutta aina hiusten juurista niiden latvoihin saakka. Wonder Hair Tonic:in tehoaineena  temmeltää kimara ayurvedassa tunnettuja, käsinpoimittuja yrttejä. Kevyen pitonsa vuoksi hiusvesi korvaa hennot muotoilutuotteet.”

Paras kotimainen luonnonkosmetiikkasarja:
Flow Kosmetiikka

Flow Kosmetiikan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä Riihimäellä,vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Rohkeasti uudistunut, kokonaisvaltaisesti hoitava sarja tarjoaa kattavan valikoiman ihoa ja mieltä hemmottelevia tuotteita. Erityismaininnan Flow Kosmetiikka ansaitsee läpinäkyvyydestään niin raaka-aineiden kuin muunkin toiminnan saralla.”

Paras herkku:
Foodin Raakasuklaakuorrutetut mansikat ja vadelmat

“Kun kotimaiset mansikat ja vadelmat saivat raakasuklaahunnut, kehkeytyi herkku, joka todellakin saa makuhermot helisemään. Terveellisempi herkku on karkkipäivän kunkku ja makeiden välipalojen ylivertainen ykkönen. Tässäpä siis kotimaisen perheyrityksen taidonnäyte, joka kelpaa nautiskella hyvällä omallatunnolla.”

Kun kotimaiset mansikat ja vadelmat saivat raakasuklaahunnut, kehkeytyi herkku, joka todellakin saa makuhermot helisemään.

Paras itsehoitotuote:
Gua sha by Katja Kokko: Gua Shat ja Kasvorollerit

Gua shan ja kasvorollerin avulla tehokasta ihonhoitoa ja hyvän mielen hemmottelua saa helposti tehdyksi kotonaan. Päivittäinen guashaus- tai rullaushetki tarjoaa myös oivallisen tuokion rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.”

 

Osta vuoden 2020 parhaat tuotteet omaksesi verkkokaupastamme!