Ruohonjuuren parhaat tuotteet 2017

Vuoden parhaiksi tuotteiksi kohosi liuta mahtivalintoja, jotka poikkeuksetta ovat kivunneet suureen suosioon myös terveys- ja laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa!
Ruohonjuuren vuoden parhaat tuotteet


Ruohonjuuren 72-henkinen raati äänesti perinteiseen tapaan vuoden parhaista tuotteista. Tänä vuonna valinnoissa painotettiin kokonaisvaltaisesti hyväätekevyyttä ja monikäyttöisyyttä. Vuoden parhaiksi tuotteiksi kohosi  liuta mahtivalintoja, jotka poikkeuksetta ovat kivunneet suureen suosioon myös terveys- ja laatutietoisten asiakkaidemme keskuudessa! Paras tuote/ ravintolisät: 

Nordic Health Sprays: Kurkumasuihke


"Euroopan parhaaksi terveystuotteeksi viime vuonna valittu Kurkumasuihke on melkeinpä vallankumouksellinen vaihtoehto terveyttä monipuolisesti tukevan kurkuman hyödyntämiseksi. Kurkumasuihkeesta kurkumiini imeytyy tehokkaasti, suoraan suun limakalvojen kautta. Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Huipputehokkaassa suihkemuodossa mestarillinen kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena!" -raadin perustelu

Kurkumasuihke sai Ruohonjuuren raadilta lisäksi kahmalokaupalla kehuja sekä näppäräkäyttöisyytensä että hyvän makunsa ansiosta. Kurkumasuihkeesta kurkuman moninaiset hyödyt saa kätevästi myös mukuloiden hyödynnettäväksi.

Moninaiset kurkumatuotteet ovat jo parin vuoden ajan kahmineet kärkipaikkoja ravintolisien myyntitilastoissa. Kurkumasuihke onkin oivallinen ja käyttöliittymältään erilainen lisä Ruohonjuuren laadukkaaseen kurkumatuotekimaraan.

  

Paras tuote/ superfoodit:

Foodin: Kapryylihappo


"Foodin-sarjan ensiluokkainen Kapryylihappo on erinomainen energianlähde, joka päivittää rasvakahvinkin aivan uuteen uloittuvuuteen. Kapryylihappo on terhakoittavan tehokas puhtibuusteri, jonka vaikutukset huomaa hetkessä!" -raadin perustelu

MCT-öljyn vanavedessä rasvakahvin ystävien kuppeihin kurvannut, niin ikään kookosöljystä  valmistettu Kapryylihappo koostumukseltaan keskipitkä rasvahappo, ja toimii hieman toisin kuin muut perinteiset öljyt tai rasvat: se imeytyy välittömästi ja palaa maksassa vapauttaen energiaa elimistön käyttöön. Kapryylihappo on kerrassaan erinomainen energialähde koko keholle sekä oikein oivallinen tarmontuoja esimerkiksi ennen liikuntasuoritusta.

MCT-öljyn lailla kapryylihappo toimii kropassa termogeenina eli se lämmittää elimistöä sisältäpäin. Kapryylihapon vaikutukset ovat siis pitkälti samat kuin MCT-öljyn - kapryylihappo on vaan vaikutuksiltaan moninkerroin tehokkaampi.

Kapryylihapon käyttö on helpompaa kuin heinänteko: nauti sitä 1-3 ruokalusikallista päivässä, esimerkiksi kahvin joukossa.

 Paras tuote/ Juomat

Voelkel: Maitohapatetut vihannesmehut


" Voelkelin maitohapatetut luomumehut ovat nousseet suureen suosioon mahtavaa makua ja suoliston hyvinvointia arvostavien asiakkaidemme keskuudessa - eikä ollenkaan syyttä. Maultaan ylivertaiset hapankaali-, punajuuri- ja porkkanamehut ovat monipuolisesti vahvistavia ja herkullisia kulauteltavia." -raadin perustelu

Parhaiden juomien palkinnot pokkasivat siis kolme maitohapatettua, luomuaineksista loihdittua mahtijuomaa.

Voelkel-sarjan punajuuritäysmehu hellii vatsasi tuikitärkeää bakteerikantaa ja tuo puhdistautumistehoa myös detox-kuurien aikana käytetettynä. Ravinteikas punajuurimehu on myös kuntoilijoiden ja urheilijoiden suuressa suosiossa.

Voelkelin raikas ja vitalisoiva luomuporkkanamehu on varsinainen terveyspommi, joka jo pelkällä värilläänkin antaa tarmoa taipaleellesi.

Maitohappokäytetty hapankaalitäysmehu on lempeän makuinen liehittelijä, joka stimuloi täydellä tarmolla ruuansulatusta saaden suoliston pikkuapulaiset pystymään parhaimpaansa! Hapankaalimehu jakaa mielipiteitä tehokkaasti: toiset eivät siihen koske pitkällä tikullakaan, kun taas toiset eivät melkeinpä pysty elämään ilman sitä.

Voelkelin maitohapatetut juomat ovat vegaanisia viettelyksiä ja niiden kyljissä komeilee European Vegetarian Unionin VEGAN -merkki.

Voelkel-sarjan korkealaatuisuudestaan kuuluisat mehut fermentoidaan ensin ja vasta sitten ne pastöroidaan säilyvyyden takia. Pastöroinnistä huolimatta juomassa on maitohappobakteereita jäljellä ja myös mehun sisältämistä vitamiineista valtaosa saadaan säilytettyä.

Paras tuote/ ruoka:

Harvest Moon: Kookosjogurtit


"Samettisen pehmeä, herkullisen kermainen nautinto, joka suorastaan mullistaa kokemukset jogurteista. Harvest Moon-kookosjogurtti on vegaaninen viettelys, joka saa hymyn huulille!" -raadin perustelu

Loppukesästä Ruohonjuuren kylmähyllyille ensimmäisenä Suomessa astelleet Harvest Moon-kookosjogurtit otettiin vastaan innosta kiljuen ja ihastuksesta huokaillen. Useat kymmenet asiakkaamme olivat ulkomailla Harvest Moon-jogurtteja maistettuaan toivoneet niitä Ruohonjuuren valikoimiin - ja onnellisina saimmekin nämä toiveet kovan puurtamisen jälkeen täytetyksi.

Vegaaniset Harvest Moon-kookosjogurtit ovat toden totta hyvän mielen nautinto. Sokerin- ja lisäaineentäyteisiin “perusjogurtteihin” verrattuna kookosjogurtit painivat aivan eri sarjassa.

 Paras tuote/ Suuhygienia:

Ecodenta: Valkaiseva hammastahna


"Väriltään pikimusta Ecodenta-sarjan aktiivihiilipohjainen hammastahna poistaa plakkia, valkaisee tehokkaasti hampaita ja poistaa värjäytymiä. Kaupan päälle ja samaan hengenvetoon se myös hoitaa kokonaisvaltaisesti suuta, ikeniä ja hampaita. Loistovalinta!" -raadin perustelu

Aktiivihiilipohjaisten hampaidenvalkaisujauheiden vanavedessä eetteriin ampaisi Ecodentan Valkaiseva hammastahna. Suurimmat kehut voittajatahna on saanut helppokäyttöisyydestään: huolimattomammassakaan käsittelyssä ei tahna taatusti pääse pöllyämään (kuten hampaidenvalkaisujauheiden kanssa joskus saattaa käydä).

Yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa kehitetyn, luonnonkosmetiikkalaatuisen Valkaisevan hammastahnan ainutlaatuisena ainesosana komeileva Teavigo huolehtii hampaiden terveydestä suojaten niitä hammaskiveltä ja bakteereilta. Tällä tahnalla pesemisen päätteeksi suu tuntuu pitkään raikkaalta ja puhtaalta - bonuksena tulevat valkeammat hampaat.

 Paras tuote/ hiustenhoito

Weleda: Vitalisoiva hiusvesi


"Ärtyneen hiuspohjan pelastaja ja loistava apu kiireiselle!  Weledan Vitalisoiva hiusvesi auttaa niin päänahan kuivuuteen, rasvaisuuteen, hilseeseen, hiusten ohentumiseen, hiuspohjan kutinaan ja ärsytykseen, mutta myös tuo raikkaan tunteen hiuspohjaan ja saa hiukset tuntumaan tuuheilta jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Vitalisoivan hiusveden avulla saat pidennetyksi hiusten pesuväliä." -raadin perustelu

Mini Fitness-blogissa julkaistujen, ylistävien käyttökokemusten myötä taannoin kuuluisuuteen rynninyt Weledan Vitalisoiva hiusvesi on hurmannut täysin myös Ruohonjuuren asiakkaat sekä henkilökunnan. Kuivashampoonkin korvaajana käytettäväksi sopiva hiusvesi on tuuheuttava tuttavuus, joka tuo avun myös päänahan ongelmista kärsiville.

'

 Paras tuote: ihonhoito

Evolve: Hyaluronihapposeerumi


"Huipputehokas Hyaluronihapposeerumi tuo iholle eloa ja kimmoisuutta. Tehokkaasti kosteuttavan "ihmeseerumin" tähtiaineksena komeileva hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä, jolloin iho näyttää nuoremmalta ja ihonsävy tasaisemmalta ja virkeämmältä. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa sisältäpäin sekä samalla tasoittaa juonteita ja ryppyjä verrattoman tehokkaasti. " -raadin perustelu

Hyaluronihappo eli hyaluronaani on yksi tämän hetken trendikkäimmistä ja toiminnaltaan tehokkaimmista luonnonkosmetiikkalaatuisten anti-age tuotteiden raaka-aineista. Hyaluronihappoa on joskus kutsuttu "nuoruuden lähteeksi" ja se onkin kohonnut suureen suosioon ihonsa kauneudesta huolehtivien keskuudessa.

Hommahan menee siis näin: Elimistön ikääntyessä ei kroppa enää kykene tuottamaan riittävästi hyaluronihappoa. Silloin ihon vedensitomiskyky heikkenee, eikä iho enää pysy yhtä kimmoisana kuin nuoruusvuosina. Ihoon alkaa ilmaantua ryppyjä ja juonteita.

Hyaluronihapon juju on äärimmäisen tehokas kosteutus, jonka vuoksi  huipputrendikäs hyaluronihappo auttaa vähentämään ryppyjä ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta.

 Paras tuote/ Muut

Meine Base: Emäksinen mineraalisuola


"Yksi tuote - äärettömän monta eri käyttötarkoitusta! Meine Base on verraton monitoimisuola, jolla sopii mm. hampaiden pesuun, deodorantiksi, ihonhoitoon. Emäksistä MeineBase-mineraalisuolaa käyttämällä ihosta todellakin tulee terveempi, elinvoimaisempi ja kauniimpi!" -raadin perustelu

 

 

 


 

Paras tuote/ KahvitPuhdistamo: Five am-kahvi (pakurikahvi)


"Helpoin ja herkullisin tapa nauttia pakurin hyödyistä! Puhdistamon Five am-kahvi on pehmeän makuinen laatukahvi, johon lisätehoa voi täräyttää näppäräkäyttöisestä Five am-jauhesekoituksesta!" -raadin perustelu

Puhdistamon Five am-pakurikahvi valmistetaan käsityönä luomulaatuisista, perulaisista arabica-kahvipavuista. Yhdessä pussillisessa voittajakahvia on mukana peräti 1/4 purkillista Puhdistamon Instant-pakurijauhetta! Tässä tuotteessa yhdistävät virkistävät ja vahvistavat voimansa perulainen luomukahvi ja kotimainen pakuri.

Puhdistamon Pakurikahvi onkin samalla paitsi maittava luksuskahvi - myös todella vahva pakurijuoma!

 Paras tuote: Teet

Clearspring: Matcha-teejauhe


"Tästä ensiluokkaisesta, makumaailmaltaan hienostuneesta Matcha-teejauheesta saat vihreän teen hyödyt kroppasi käyttöön tiiviissä muodossa. Perinteisesti mm. meditaatioharjoitustenkin tukena käytetty matcha tasoittaa mielen kuohuja ja vahvistaa psyykkistä suorituskykyä. Hienoksi jauhetta vihreää teetä oleva matcha vaikuttaa suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuteen. "  -raadin perustelu

Tiesitkö, että yksi kupillinen mahtavaa matchaa vastaa 7-10 kupillista vihreää teetä, jos verrataan ravintoarvoja ja antioksidanttien määrää? Mahtava matcha-tee piristää ja fokusoi mieltä, ja maistuu puhtaalta luonnolta ja ikiaikaiselta teen viisaudelta.

Terveysvaikutuksillaan täräyttävää matcha-jauhetta käytetään teen valmistukseen tai kipataan smoothien joukkoon lisäravinteen omaisesti.

Perinteisesti matchaa on nautittu osana teeseremoniaa ja buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Perinnetiedon mukaan matcha-tee auttoi munkkeja keskittymään ja edistämään mielenrauhaa.

Japanilaisessa teeperinteessä matcha on kaikkein arvostetuin tee, koska sen terveydelle edulliset vaikutukset ovat äärimmäisen monipuoliset.