Ruohisrakas-lähettiläät tuovat iloa ja elinvoimaa yhä useamman ulottuville ympäri Suomen!

Ruohonjuuren kaikkien aikojen ensimmäiset Ruohisrakas-lähettiläät starttasivat isolla innolla toimintansa syksyllä 2018. Miten Ruohisrakas-pöhinät ovat lähteneet sujumaan? Annetaan aktiivisten Ruohisrakkaidemme kertoa!
Ruohisrakas-lähettiläät tuovat iloa ja elinvoimaa yhä useamman ulottuville ympäri Suomen!

Syksyllä 2018 Ruohonjuuressa startattiin jotakin aivan uutta: kaikkien aikojen ensimmäiset Ruohisrakas-lähettiläät valittiin kymmenien innokkaiden hakijoiden joukosta viemään eteenpäin ilosanomaa Ruohonjuuresta ja terveyttä tukevista mahtituotteista ympäri Suomen.

Aktiivisten ja innokkaiden Ruohisrakkaiden kautta Ruohonjuuren tuotteisiin on nyt mahdollista tutustua helposti ja vaivattomasti myös monilla niillä paikkakunnilla, joissa ei Ruohonjuuren myymälää vielä ole. Ruohisrakas-toiminnan "kulmakivenä" ovat nimittäin muun muassa tuotekutsujen ja -esittelyjen järjestämiset -  niiden aikana vieraat pääsevät testaamaan monia Ruohonjuuren tuotteita ihan itse ja halutessaan myös tilaamaan tuotteet suoraan kotiinsa Ruohonjuuren verkkokaupan kautta.

Aktiivisimmat Ruohisrakkaat ovat jo useita kutsuja ja esittelyjä järjestäneetkin hyvällä menestyksellä. Ruohisrakkaiden omassa Facebook-ryhmässä jaetaan ilolla aktiivisesti kokemuksia, vinkkejä ja verkostoidutaan Ruohonjuuren väen ja Ruohisrakkaiden kesken.

Mutta millaista sitten on toimia iloa, elinvoimaa ja hyvinvointia edistävänä Ruohisrakkaana? Annetaan muutaman innokkaan ja aktiivisen Ruohisrakkaamme kertoa! 

 

PAULA WRANG, TURKU

Turussa asustava Paula on toiminut aktiivisena Ruohisrakkaana järjestäen jo useampia Ruohonjuuri-kutsuja ystäväpiirissään.
- Näin ilmoituksen Ruohonjuuren Facebook-sivuilla ja innostuin heti. Olen kiinnostunut erilaisista superfoodeista ja ravintolisistä, joten Ruohisrakkaana toimiminen tuntui heti omalta jutulta. Uusien tuotteiden testaaminen ja kutsujen järjestäminen kuulosti hauskalta.

- Kutsujen järjestäminen on ollut kiva tapa kerätä ystävät koolle. Yhdessä ollaan tutustuttu tuotteisiin ja olen kertonut omia kokemuksiani niistä. Ruohisrakkaana toimiessa olen löytänyt itsekin uusia suosikkituotteita Ruohonjuuren valikoimasta. Parasta on ollut jakaa porukalla kokemuksia ja viettää iltaa rennon herkuttelun merkeissä.

- Oma suosikkituotteeni Ruohonjuuren valikoimista on kookosöljy! Se on monipuolinen tuote, jota täytyy aina löytyä kaapista. Sitä voi käyttää ruoanlaiton lisäksi ihonhoitoon, öljypurskutteluun ja se toimii myös hyvin hierontaöljynä! Puhdistamon kookosöljy on oma suosikkini. Lisäksi olen ihastunun Mossan Vitamin Cocktail -kasvoöljyyn, ihosta tulee silkinpehmeä ja hehkuva!

Millaisia vinkkejä sitten Paulalla olisi muille  Ruohisrakas-toiminnasta kiinnostuneille?

- Rohkeasti vaan mukaan. Kutsujen järjestämiseen ei ole mitään tiettyä kaavaa, vaan voit tehdä niistä rennot ja omannäköiset. Mitään paineita järjestämiseen ei ole,vaan omien aikataulujen ja innostuksen mukaan mennään. Muilta Ruohisrakkailta saa vinkkejä ja kannustusta.

 

CAMILLA LEISMA, LAHTI

Lahtelainen Camilla on kunnostautunut aktiivisena Ruohisrakkaana niin kutsujen järjestämisen kuin some-aktiivisuudenkin saralla - muun muassa Hyvän olon tutkimusmatka-nimisen Facebook-ryhmän ylläpitäjänä.

- Innostuin Ruohisrakkaaksi mukaan lähtemisestä, koska elän ja hengitän superfoodeja, luonnonkometiikkaa sekä laadukkaita ravintolisiä. Ruohonjuuri edustaa kaikkia näitä, ja koin että tilaisuuteni oli tullut. Pääsisin jakamaan intoani tuotteita kohtaan ystäville, tuttaville ja some-seuraajilleni.

- Ruohisrakkaana toimiminen on ollut erittäin antoisaa. Olen päässyt tutustumaan itsellenikin uusiin tuotteisiin ja jakamaan intohimoani tuotteita kohtaan some-kanavissani sekä kutsujen yhteydessä, Camilla kertoo innoissaan.

Camilla järjesti ensimmäiset Ruohonjuuri-kutsunsa heti syksyllä 2018 ensimmäisten joukossa.

- Ensimmäisten kutsujeni teema oli "vastustuskykyä ja energiaa superfoodien avulla". Kotikutsut saivat hyvän vastaanoton, ja porukkaa tuli mukavasti paikalle. Kutsuilla herkuteltiin maistellen muun muassa smoothieta, vanukasta, raakasuklaata ja taatelipalloja, jotka olin valmistanut esiteltävistä superfoodeista. Herkuttelun lomassa vieraat pääsivät tutustumaan tuotteisiin. Seuraavaksi on suunnitteilla kutsut keväälle ystäväni kampaamolle.

Mikä sitten on Camillan oma suosikkituote Ruohonjuuren valikoimasta?


- Foodinin raakakaakaojauhetta löytyy aina kaapistani. Jauhetta käytän useimmiten tuorepuuroihin, raakasuklaaseen, taateliherkkuihin tai smoothien joukkoon.  Enää ei tee edes mieli "tavallista" maitosuklaata, kun tilalle on löytynyt ravintorikkaampi vaihtoehto.  Makeannälkään on löytynyt raakakaakojauheen avulla muita vaihtoehtoja herkkuhetkiin, jotka ovat kaiken lisäksi myös terveellisiä,

Camilla suosittelee Ruohisrakas-toiminnasta kiinnostuneita lämpimästi hakemaan mukaan iloiseen ja kannustavaan joukkoomme:

- Suosittelen lämpimästi hakemaan mukaan iloiseen ja kannustavaan joukkoomme. On ollut suuri kunnia päästä mukaan Ruohisrakas-toimintaan ja innolla odotankin, mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. On niin mahtavaa että saan tehdä sitä mitä rakastan, jakaa tietoutta ja kokemuksia Ruohonjuuren tuotteista, Camilla iloitsee.