Ruohisrakas-kutsut korealaisen ihonhoidon teemalla: Esittelyssä Susanna Uolia

Huikean ihanat Ruohisrakas-brändilähettiläämme vievät ilosanomaa Ruohonjuuren mahtituotteista ympäri Suomen. Tässä jutussa esittelyssä aktiivinen Ruohisrakkaamme Susanna Uolia!
Ruohisrakas tuotekutsut
Susannan järjestämillä Ruohonjuuri-kutsuilla päästiin tutustumaan mm. korealaisen ihonhoidon saloihin ja tämän hetken hittituotteisiin. Kuva: Maija Anttonen

Porissa asustava Susanna Uolia on ollut mukana Ruohisrakkaana alusta asti ja toiminut innostajana sekä inspiraation lähteenä muillekin Ruohisrakkaille järjestämällä Ruohonjuuri-kutsuja ja jakamalla kokemuksiaan. Viimeisimpänä Susanna järjesti kesällä 2019 korealaisen ihonhoidon teemalla Ruohonjuuri-kotikutsut, jotka saavuttivat valtaisan suosion!

Teemana kutsuilla oli korealainen ihonhoito, johon Susanna sai idean luettuaan Katja Kokon Kuulaan kaunis -kirjan. Kutsuilla hän kertoi alkuun vierailleen kirjan oppeja korealaisesta ihonhoidosta, joita on itsekin noudattanut jo useamman kuukauden ajan. Kutsut huipentuivat yhteiseen kasvohierontaan, jonka Susanna ohjeisti vierailleen. Esillä testailtavana oli toki paljon muitakin luonnonkosmetiikan tuotteita ja maisteltavana luomullisia herkkuja,. muun muassa Ruohonjuuren valikoimistakin löytyviä vegaanista suklaata, Puhdistamon Puhdas snack -patukoita ja juuressipsejä.

Korealainen ihonhoito kiinnosti osallistujia ja iso osa vieraista innostui oitis tekemään mojovan tilauksen Ruohonjuuren verkkokaupasta. Illan aikana tehtiinkin kaikkien aikojen Ruohisrakas-kutsujen myyntiennätys!

Korealainen ihonhoito Ruohonjuuri
Korealaisen ihonhoidon hittituotteiden lisäksi Susannan kutsuilla vieraat pääsivät testaamaan muitakin luonnonkosmetiikan suosikkeja.


Mikä sitten sai Susannan aikanaan innostumaan Ruohisrakkaaksi mukaan lähtemisestä?

- Ruohonjuuri on aina ollut lempikauppani ja käydessäni kaupungeissa, joista myymälä löytyy, tulee siellä vietettyä pitkä tovi aikaa ihastellessa mm. kaikkia uutuuksia ja ikinä ei tule lähdettyä tyhjin käsin kotiin. Hakemuksen ruohisrakkaaksi nähtyäni innostuin heti, sillä tykkään myös  järjestää ystävilleni illanistujaisia ja etenkin valmistaa itse erilaisia raakaherkkuja tai muita ravitsevia ja terveellisiä herkkuja, Susanna kertoo innoissaan.


Ruohisrakas
Susannan Ruohisrakas-kutsuilla maisteltiin terveellisiä herkkuja. Kuva: Maija Anttonen


Kerro hieman kokemuksiasi Ruohisrakkaana toimimisesta ja kutsujen järjestämisestä. Mikä on ollut parasta?

-  Parhaita asioita ruohisrakkaana toimimisessa on ihana samanhenkinen yhteisö muiden ruohisrakkaiden kesken, kutsujen teemojen suunnitelu, erilaisiin uusiin tuotteisiin tutustuminen ja se, että saa innostaa ja jakaa hyvän olon ilosanomaa eteenpäin yhdessä Ruohonjuuren kautta.

Ruohisrakas

Ruohisrakkaamme Susanna Uolia vie Ruohonjuuren ilosanomaa eteenpäin Porin seudulla.Ruohisrakas raadin rakkaimmat tuotteet


Ruohisrakas -tapaamisessa kesällä 2019 raadin suosikkiäänestyksessä voittajiksi valikoitui 3 tuotetta: Murumuru C-vitamiiniseerumi luonnonkosmetiikan kategoriassa sekä Biomed Sinkkitipat ja Harmonia KSM66-ashwagandha ravintolisien kategoriassa jaetulla sijalla. Mitkä ovat Susannan kokemukset näistä mahtituotteista?

 

Murumuru: C-vitamiiniseerumi

- Ihanan ravitseva ja ihoa kaunistava seerumi. Tehotuote ihon kunnon parantamiseen, tämän avulla ihosta saa kauniin ilman meikkiäkin. Plussaa kotimaisuudesta ja kauniista pakkauksesta.

 

Biomed: Sinkkitipat

- Kätevä tapa nauttia sinkkiannos nestemäisessä muodossa. Erityisen hyvä ottaa flunssakautena vahvistamaan vastustukykyä.

 

Harmonia: KSM66-ashwagandha

- Hyvää mielelle & keholle. Rauhoittaa stressaavina ajankohtina.Ruohonjuuren valikoimasta löytyy toki monia muitakin Susannan suosikkituotteita:

Suosikkituotteitani on monia, mutta kaksi minulle tärkeintä ovat Foodinin viherjauhe ja Puhdistamon Kollageeni Beauty -kapselit. 

- Foodinin viherjauhe on jokapäiväisessä käytössä itselläni. Joka aamu juon aamuveden seassa viherjauhetta, msm-jauhetta ja sitruunamehua. Mukava boosti päivän alkuun, se on minulle kuin monelle aamukahvi. Ilman aamuvettäni päivä ei lähde yhtä hyvin käyntiin.

- Puhdistamon collagen beauty -kapselit ovat myös päivittäisessä käytössä. Olen huomannut kynsien ja hiusten hyvinvoinnin lisäksi vastustuskyvyn parantuneen, sillä tuote sisältää myös c-vitamiinia ja sinkkiä.

Entä mitäpä Susanna haluaisi sanoa ja millaisia vinkkejä antaa muille Ruohisrakas-toiminnasta kiinnostuneille?


 

- Jos olet myös hurahtanut hyvinvointiin ja sen lisäämiseen, hae ihmeessä mukaan huikeaan joukkoomme. Kutsujen järjestäminen ja suunnittelu on todella innostavaa puuhaa. Moniin omiin ideoihin ja tempauksiin saa huikean tuen ja kannustuksen Ruohonjuuren väeltä, Susanna iloitsee.Haluaisitko mukaan Ruohisrakkaaksi? Lue lisää toiminnasta tästä >>

Haemme jälleen alkuvuodesta 2020 lisää innokkaita Ruohisrakkaita mukaan joukkoomme. Ilmoitamme haun alkamisesta lähempänä.

Voit jättää hakemuksesi tästä >>