Pukka-sarjan Detox-tee muuttui Feel New -nimiseksi

Laadukkaista yrttitee-elämyksistään tunnetuksi tullut Pukka Herbs nimesi supersuositun Detox-teensä uudelleen. Nykyisin tuo ylivertainen yrttijuoma tunnetaan nimellä Feel New.
Pukka Feel New

Pukka Feel New -yrttitee on vanha kunnon Detox-tee pikkuisen päivitettynä versiona. Detox-teehen verrattuna tässä kukkeassa kulauteltavassa sellerinjuuri on korvattu kurkumalla, joka terhakoittaa terveysvaikutuksillaan optimaalisesti.

Feel New -yrttitee on nimensä mukaisesti kroppaa ja mieltä uudistava valinta, joka puhdistaa kropan entistä ehommaksi ja saa turpean olon tiehensä.

Pukkan Detox-tee kuului viiden eniten myydyn Pukka-teen joukkoon - ja moni ehkä ihmetteleekin, miksi korjata sitä, mikä toimii!?

Kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävistä tuotteistaan tunnetulla Pukka Herbs:illä koettiin, että “detox”-sana on joutunut “ryöstöviljelyn” kohteeksi: detox-termiä käytetään paljolti väärin, mm. ravitsemuksellisesti tuhoisten “ihmedieettien” yhteydessä. 

- Kun me vuonna 2004 aloimme valmistaa Detox-teetämme, detox-sanalla oli aivan erilainen merkitys kuin nykyisin, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähettiläänä tunnettu, Pukka Herbsin perustaja Sebastian Pole toteaa.

Pukka Herbs tahtoo tarjota optimaalisia ja korkealaatuisia yrttikimaroita kunkin ihmisen yksilöllisiin tarpeisiin. Eettisyys, vastuullisuus ja luonnon kunnioittaminen ovat olennainen osa yrityksen toimintaa.

Pukkalla uskotaan myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, johon ei ole pikaisia vippaskonsteja.

- Tarkoituksemme on tuoda ihmisten ulottuville helpossa ja turvallisessa muodossa luonnon parhaimpien kasvien voima ja tehoaineet. Kupillinen yrttiteetä on tähän tepsivä tapa, Pole kertoo

Nimenmuutosta vauhditti myös Englannissa markkinointia säätelevän The Advertising Standards Authority:n (ASA) kannanotto sen suhteen, ettei detox-nimeä saa Pukka-teessä käyttää, huolimatta teen kroppaa puhdistavista yrteistä.

- Feel New -teemme sisältää korkealaatuisia luomuyrttejä, joiden yhdistelmä on tuunniteltu tukemaan maksan toimintaa ja ruuansulatusta, Pukka Herbs:in Sebastian Pole kertoo.

Ruohonjuuren asiakkaiden suosikiksikin kivunneen Pukka-teen yhtenä tehoaineena temmeltää  ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli (Foeniculum vulgare), joka poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti sekä painonpudotuksen että detox-kuurien tukena.

Tässä teessä temppujaan tekevä kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Kehon puhdistusprosesssiin liittyy olennaisesti maksan toiminnan tukeminen, jossa mm. kurkumalla on näppinsä pelissä.

Osta Pukka Feel New -tee Ruohonjuuren verkkokaupasta >>